fbpx
Novi

Topers

Specijalnost firme Topers, osnovane 1990. godine jeste iznajmljivanje građevinskih skela, (rentiranje skela) montaža i demontaža skela. Osim iznajmljivanja skela, montaže i demontaže, bavimo se  izradom projekata, koje obavlja stručni tim projektanata. Takođe, pružamo usluge pribavljanja tehničke dokumentacije koja je potrebna za konstruisanje i postavljanje skela.

Iznajmljivanje građevinskih skela, montaža i demontaža skela – Topers.

Tako se u okviru naše ponude nalazi:

 • Iznajmljivanje radne platforme, tj. rentiranje radne platforme;
 • Iznajmljivanje ramovskih skela;
 • Iznajmljivanje brzomontažnih skela;
 • Montaža građevinskih skela,  fasadnih skela, ramovskih skela;
 • Demontaža skela;
 • Transport skela.

Tipovi skela

Koristimo više različitih tipova skela, kako bismo Vam ponudili što kvalitetniji izbor. Deo ponude predstavljaju građevinske skele, koje se koriste prilikom gradnje novog objekta. Fasadna skela – postavljanje skela je prilagodljivo u zavisnosti od potreba samog klijenta, odnosno objekta. Ramovska skela, odnosno brzomontažna modularna ramovska skela, od koje se izrađuje i prethodno pomenuta skela, odlikuje efikasna upotreba. Ona je jednostavne i stabilne konstrukcije, montaža je brza i potpuno je bezbedna za upotrebu. Kada je dizajn objekta složeniji, kod nas možete izabrati višesmerne, „Allaround“, skele. One mogu da se modeluju prema potrebama objekta, pa tako mogu biti i kružnog oblika.  Ramovske i višesmerne skele mogu biti brzomontažne i modularne.

Osim ovih tipova skela, u našoj ponudi se nalaze i aluminijumske, cevaste i univerzalne skele. Takođe, kod nas možete pronaći i radne platforme, koje mogu biti pokretne ili stabilne, kao i radne skele. Zatim brzomontažne skele, fasadne skele.

U ponudi naše firme možete naći skele nemačkog proizvođača Layher. Ovaj renomirani proizvođač poseduje sve ateste za skelu. Takođe, poseduje sve sertifikate o primenjenim međunarodnim konvencijama o zaštiti na radu.

Ostale usluge

Pored delatnosti koje se obavljaju u oblasti skela, firma Topers vrši i peskarenje fasada. Peskarenje podrazumeva tehnološki  proces u kome se pomoću mašina čisti i priprema površina koja će se potom ponovo ofarbati. Površina se najčešće čisti od nečistoća, korozije, prethodne farbe, ili grafita. Pored toga, naša firma se može pohvaliti različitim projektima restauracija fasada. Različite poslove na polju rada na fasadama obavljamo u okviru izvođenja završnih radova u oblasti građevinarstva.

Velika izbor usluga koje možete pronaći kod nas, kvalitetni proizvodi i višedecenijsko iskustvo jesu obeležja naše firme kojima se ponosimo.

Dunavska 25, Beograd

  • 10 godina ranije

  Sve pohvale za zaposlene u Topersu. Prava retkost je sresti takve ljude. Izuzetno profesionalni, poštuju rokove i dogovore. Brzo, kvalitetno, povoljno. Iznajmljivanje skela, montaža i izrada projekata.  Za svaku preporuku! Radujem se novoj saradnji.

  Mitar Vujić

  • 5 godina ranije

  Poštovana gospodo, da li mi možete odgovoriti na pitanja za ove vaše skele, dva pitanja: Da li se izdaju na dan, i koja je cene. I da li vi dovozite na objekat ili ja treba da dođem? Molim vas da mi odgovorite što pre. Hvala mnogo Slavko