fbpx
  • PopularnoTopAkcija

Lako do posla

Tražite posao ili radnika? Lako do posla je tu da vam pomogne!

Da li ste u potrazi za novim poslom ili ste poslodavac koji traži radnike? Ako je odgovor „da“, imamo rešenje za vas! Lako do posla je vrhunski digitalni servis koji pruža poslodavcima kvalitetno oglašavanje, selekciju i komunikaciju sa aplikantima, a kandidatima pruža pravovremene informacije i jednostavan način prijavljivanja na željeni konkurs.

Lako do posla je autentična online berza poslova koja je inspirisana svetskim pretraživačima slobodnih radnih mesta. Već više od decenije uspešno povezujemo poslodavce i kandidate na jednostavan način. Sarađujemo sa velikim brojem renomiranih poslodavaca, što je dokaz međusobnog poverenja.

Naša platforma omogućava pristup poslovima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i širom Srbije. Bez obzira da li ste iskusni profesionalac ili mladi kandidat u potrazi za poslom, kod nas ćete pronaći širok izbor poslova, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu.

Kako funkcioniše portal?

Bilo da ste poslodavac u potrazi za radnicima ili tražite posao, naš portal vam maksimalno olakšava i pojednostavljuje proces. Oglasi se redovno ažuriraju, obezbeđujući pouzdanu dvosmernu komunikaciju.

Poslodavcima nudimo uslugu objavljivanja oglasa i promovisanje putem banera i društvenih mreža kako bi potraga za odgovarajućim kadrom bila što uspešnija. Naš tim je aktivan na Facebooku, YouTube-u i Instagramu, povećavajući vidljivost oglasa. Uvek možete birati između nekoliko paketa, a posebno vam savetujemo da obratite pažnju na naše specijalne ponude.

Kandidatima omogućavamo sistematski unos biografije (CV), dodavanje skeniranih dokumenata i diploma, i jednostavnu prijavu na posao samo par klikova udaljenu.

Registracijom na našoj platformi, možete dobijati informacije o aktuelnim oglasima putem e-pošte ili SMS poruka na dnevnom, nedeljnom ili mesečnom nivou. Potrebno je samo da odaberete željene kategorije poslova i lokaciju, potpuno besplatno. Naš tim stručnjaka vam stoji na raspolaganju bez obzira na vaš cilj.

Uz Lako do posla aplikaciju, možete postaviti oglas ili potražiti posao u svakom trenutku i sa svakog mesta. Naša aplikacija je dostupna za Android i iOS uređaje, omogućavajući vam jednostavan pristup kandidatima ili odgovarajućem poslu u samo par koraka.

Iskusite niz benefita putem Lako do posla aplikacije:

  • Primate obaveštenja o poslovima iz kategorija koje vas interesuju odmah po objavi oglasa na našem sajtu i možete se prijaviti za željeni posao na svom mobilnom telefonu u svega par koraka.
  • Na svom nalogu imate uvid u sve prijave i mogućnost unosa podataka koji će vas najbolje predstaviti potencijalnim poslodavcima.

Uverite se u funkcionalnost i olakšice koje naš sistem pruža i pronađite odgovarajućeg radnika ili željeni posao u najkIzvinjavam se, ali moj trenutni jezički model ima ograničenu podršku za srpski jezik. Mogu vam pomoći sa odgovorima na pitanja na engleskom jeziku. Ako imate bilo kakva pitanja, slobodno ih postavite.

Bulevar Mihajla Pupina 21