fbpx
imi international-termostatska glava k

IMI International

Prodaja radijatorskih ventila i termoglava kao i celokupna oprema za grejanje i klimatizaciju. Asortiman čini više od 120 različitih termostatskih ventila. Pored ovoga prodajemo i aktuatore, spojnice, regilacione i kuglaste ventile.

Oprema za grejanje i klimatizaciju 

Privredno društvo IMI INTERNATIONAL d.o.o. Beograd posluje u sastavu kompanije IMI plc – Velika Britanija i u Srbiji je osnovano 2001. godine čiji je cilj promocija i prodaja opreme za grejanje i klimatizaciju proizvođača koji posluju u okviru iste.

Saradnja sa firmama iz Nemačke i Švajcarske dovelo nas je do lidera na tržištu u delatnosti grejanja i klimatizacije.

HEIMEIER – Nemačka

Heimeier je vodeći svetski proizvođač kada su u pitanju radijatorski termostatski ventili i termoglave. Asortiman čini više od 120 različitih termostatskih ventila. Pored ovoga Heimeier proizvodi su i:

  • aktuatori;
  • sobni termostati;
  • spojnice;
  • regulacioni i kuglasti ventili.

TOUR & ANDERSSON (TA) – Švedska

Svetski lider kada su u pitanju ručni balansni ventili za toplovodno grejanje i sistemi za hlađenje. Baza je smeštena u Ljuingu, u srcu zapadne Švedske.

PNEUMATEX – Švajcarska

Sistemi za stabilno i pouzdano održavanje pritiska i ekspanziju, oprema za održavanje kvaliteta vode u KGH instalacijama.
Pneumatex, TA i Heimeier proizvodni brendovi su integrisani u jednu izuzetnu kompaniju, koja će sada raditi pod imenom IMI Hydronic Engineering. Ceo opseg naših kompetencija rade kao jedan za Vašu dobrobit – omogućavajući Vam optimizaciju hidronične distribucije kroz celokupan sistem. IMI Hydronic Engineering je Vaš jedinstven izvor za najsveobuhvatniji izbor sistemskih rešenja u hidroničnoj industriji.

Pneumatex, TA i Heimeier su se povezali kako bi povećali efikasnost KGH sistema svuda.

Tri kompanije IMI Indoor Climate grupe sada deluju zajedno pod imenom IMI Hydronic Engineering. Svaka od kompanija doprinosi svojom jedinstvenom snagom – TA kao lider za balansiranje KGH instalacija, Heimeier kao proizvođač broj jedan na polju termostatske regulacije i Pneumatex kao specijalista održavanja pritiska i kvaliteta vode.

Budući da IMI Hydronic Engineering razume mnoge aspekte distribucije vode. Možemo svojim kupcima širom sveta pomoći u optimizaciji KGH sistema, kako bi isporučivali željeni komfor uz optimalnu efikasnost. Mi imamo rešenja, znanje i ljude koji mogu uskladiti sve delove složenih sistema.

U sastavu privrednog društva IMI International d.o.o. BEOGRAD nalazi se i Laboratorija za ispitivanje (ATS  01-089).

Milutina Milankovića 1b, 11070 Beograd