fbpx
yell.rs

Ideal 032

Ideal 032 postoji od 1997. godine i za to vreme postaje prepoznatljiv na tržištu u pogledu kvaliteta i rokova izrade svojih proizvoda: aluminijumska i PVC stolarija, aluminijumska vrata i prozori, PVC vrata i prozori, tuš kabine, garažna vrata i industrijska vrata.

Višegodišnje prisustvo na tržištu dokaz je profesionalnosti, stručnosti u projektovanju, izradi i ugradnji raznovrsnih elemenata. Tome svedoči do danas, zaista veliki broj uspešno izvedenih objekata. U proizvodnji se koriste aluminijumski i PVC profili i prateći program poznate evropske firme Alumil.

Od 2002. godine Ideal 032 postaje ovlašćeni diler i serviser nemačke firme Hormann, evropskog lidera u proizvodnji garažnih i industrijskih vrata različitih tipova i namena.

Za izradu aluminijumske i PVC stolarije koriste se profili renomirane evropske firme ALUMIL koja je lider u proizvodnji aluminijumskih i PVC profila sa najkompletnijim programom za sve vrste građevinskih zahteva kao što su: sve vrste vrata – kućna vrata, spoljašnja vrata, unutrašnja vrata, sobna vrata, automatska vrata, rolo vrata, sigurnosna vrata, protivpožarna vrata, segmentna vrata, izlozi, strukturalne fasade, polustrukturalne i viseće fasade, staklene fasade, stakleni krov, zastakljivanje terasa, zastakljivanje ograda, zastakljivanje bazena, žaluzine i roletne.

Izlazeći u susret zahtevima kupaca u proizvodni program je uvrštena izrada i montaža tuš kabina i tuš paravana kako standardnih tako i nestandardnih. Radimo tuš kabine po meri.

Radnička 58, Čačak

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku