fbpx

Pneumo Logic

Proizvodnja i servisiranje sistema za grejanje i klimatizacija vozila (autobusa, kamiona i specijalnih vozila). Proizvodni program Pneumo-Logic-a obuhvata širok spektar predgrejača, front boksova (prednjih grejača i klimatizera) i dopunskih grejača.

Grejanje i klimatizacija vozila, proizvodnja i servisiranje

Pneumo-Logic je početkom 1992. osnovao Bogdan Jocić dipl.maš.ing. Danas zapošljavamo više od 40 visoko obrazovanih i kvalifikovanih radnika. Poseban akcenat je na stalnom usavršavanju stručnog kadra i podizanju kvaliteta na još viši nivo. Primena savremenih tehnologija u proizvodnji omogućava održavanje visokog kvaliteta proizvoda i osvajanje novih proizvoda, na zahtev kupca u najkraćem roku.

Puštanjem u rad savremene linije za proizvodnju izmenjivača toplote zaokružili smo proces proizvodnje i podigli kvalitet proizvoda na još viši nivo.

Grejanje:

  • Predgrejač motora 23kW, 30Kw i 35kW;
  • FRONT BOX prednji grejač 20kW;
  • Dopunski grejači 4,5kW, 10kW i 12kW;
  • Elektromagnetni ventil, pumpa goriva, protočna pumpa.

Klimatizacija:

  • Krovni klima uređaji 23kW, 33kW i 42kW;
  • Prednji klimatizeri.

Poslednjih godina smo dosta proširili svoj asortiman u grejanju i klimatizaciji specijalnih vozila.
PNEUMO-LOGIC u svom sastavu ima i savremeno opremljen servis. Vrhunski obučeni serviseri i savremena oprema za dijagnostiku garantuje kvalitetnu uslugu. Pored održavanja garantnog roka i van garantnog održavanja, servis PNEUMO-LOGIC-a nudi usluge generalnog remonta, kompletne rekonstrukcije i dizajniranja potpuno novih sistema za grejanje i auto klime.
Počev od 2013. usluge servisa radimo i na terenu sa specijalno opremljenim kombijem – radionicom za klimatizaciju i grejanje.
PNEUMO-LOGIC je ovlašćeni zastupnik i servis za kompletan program EBERSPAECHER, EBERSPAECHER SUTRAK, GEA BOCK i WEBASTO distributer turboventilatora i aksijalnih ventilatora SPAL.

Da bi smo se što više približili kupcima razvili smo i široku mrežu servisa sa kojima sarađujemo i koji se kod nas snabdevaju originalnim delovima. Robu isporučujemo svojim kupcima iz magacina u Novoj Pazovi ili šaljemo brzom poštom.

Za sve informacije o našim proizvodima možete nas kontaktirati. Preporuke koje su ostavili zadovoljni korisnici usluga firme Pneumo Logic, naša su najbolja reklama.

Panonska 3, Stara Pazova