fbpx
bazen vrnjacka banja

GMC bazeni i oprema

Osnovna delatnost firme je uvoz i prodaja bazena, prodaja opreme za bazene, montaža opreme za bazene i servis opreme za bazene, bazenske opreme i tehnike najboljih evropskih proizvođača. Od proizvođača izdvajamo: “Meranus”, “Swim-tec”,  “MTH”, “Speck”, “Astral”, “Cepex”, “Dapra”, “Renolit”, “Elbe blue line”.

Bazeni i oprema, uvoz, prodaja, montaža i servisiranje – GMC bazeni i oprema.

Kada su u pitanju poslovi vezani za bazene i opremu za bazene, možemo se pohvaliti petnaestogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti. Iz tih razloga Vam preporučujemo da kod opredeljivanja za kupovinu bazena uvažavate savete naših stručnjaka koji će Vam preporučiti odabir terena, kao i pripremu podloge.

Vrste bazena

  • Montažni;
  • Klasični obložen pločicama;
  • Bazen obložen bazenskom folijom.

Takođe, naše dosadašnje iskustvo pomoći će vam kako Vaš postojeći bazen rekonstruisati da zadovolji aktuelne estetske i zdravstvene norme po DIN i EU standardima.

Zapaženo iskustvo posedujemo u gradnji hotelskih bazena. Izdvojili bismo Aqua centar “Merkur” u Vrnjačkoj Banji, bazen Wellnes centra “Kablar”u Ovčar Banji, kompleks bazena Hotela “Monte cassa” u Petrovcu na moru.

Oprema za bazene

Nudimo Vam kvalitetne bazenske opreme za filtriranje i dogrevanje vode, masažu, atrakcije; klasična sredstava  za održavanje kvaliteta vode na bazi hlora u čvrstom i tečnom stanju. Takođe, u ponudi imamo i savremenu opremu koja iz slane vode procesom elektrolize veoma efikasno vrši dezinfekciju bazenske vode.

Bez obzira na vaša znanja i materijalne mogućnosti, preporučujemo Vam da kod opredeljivanja za kupovinu bazena uvažavate savete naših stručnjaka. Oni će Vam predložiti odabir terena, pripremu podloge, kao i kupovinu i montažu odgovarajuće opreme.
Takođe, naše dosadašnje iskustvo može Vam biti od pomoći kako vaš postojeći bazen rekonstruisati da zadovolji aktuelne estetske i zdravstvene norme; pre svega po strogim DIN i EU standardima.

Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet naših proizvoda i usluga.

Karađorđeva 58, Kragujevac

    • 8 godina ranije

    Hvala vam da dugogodisnjoj saradnji, i osecaju da se u sopsvenom dvoristu zaista osecam kao na moru.

    Marko Radojicic