fbpx
yell.rs

Garflex

Preduzeće Garflex već više od 10 godina je specijalizovano iz oblast segmentna vrata (sklapanje, ugradnja i održavanje).

Najčešća primena ovih vrata je na garažama (garažna vrata) i industrijskim objektima (industrijska vrata), ali i na drugim mestima ( npr kućna vrata) gde je potrebno obezbediti pouzdanu fizičku, termičku, zvučnu i zaštitu od požara ulaznih otvora širine do 7,5 m i visine do 6 m. Vrata se izrađuju od panela (debljine 40 mm), čiji su zidovi od pocinkovanog i plastificiranog čeličnog lima u više boja (sa spoljne strane), između kojih se nalazi izolacija (poliuretan).

Otvaranje vrata se izvodi tako što se paneli uzdižu vertikalno, i u krajnjoj gornjoj tački prelaze u horizontalni ili kosi položaj. Na taj način se kreću paralelno sa plafonom ili kosinom zida, i ne koriste dodatni prostor.

Dugotrajan, pouzdan i gotovo bešuman rad vrata omogućava konstrukcija tipa EURO, izrađena od galvanizovanog čeličnog lima, debljine 1,5-2,0 mm, sa torzionim oprugama, ojačanim transportnim profilima i prenosnim točkićima. Proizvođači delova za konstrukciju su “Flexi Force”-Holandija. Dizanje i spuštanje vrata se obavlja uz pomoć elektro-motora, proizvodnje “LiftMaster”-SAD, koji imaju meko startovanje/zaustavljanje, kao i sigurnosno zaustavlajnje pri nailasku na prepreku. Daljinsko upravljanje otvaranjem/zatvaranjem vrata obezbeđuje se višekanalnim daljinskim upravljačima.

Postoji mogućnost ugradnje ventilacionih rešetki, prozora različitih oblika (pravougaoni, ovalni, sa ukrasnim rešetkama), a u vrata većih dimenzija moguće je ugraditi pešački prolaz.

Pored kompletnih vrata, na raspolaganju je i širok asortiman opreme i rezervnih delova iz ove oblasti.

GARFLEX – 5 godina garancije.

Dobanovačka 56, Beograd