fbpx
yell.rs

Frad Filteri

Kompanija Frad filteri proizvodi filtere za vazduh i ulje, kao i filtere za gorivo za motore sa unutrašnjim sagorevanjem. Frad filteri koriste se za automobile, autobuse, brodove, traktore, lokomotive kao i poljoprivredne ili građevninske mašine. Za sva navedena vozila i mašine proizvodimo i vazdušne filtere. Jedan od naših proizvoda koji prati svojim karakteristikama savremena tehnička dostignuća je EKO filter. Hidraulični filteri imaju primenu kako u auto, tako i u drugim granama industrije. Naša ponuda filtera za industriju i druge oblasti uključuje filtere posebno dizajnirane sa specifičnim karakteristikama za specijalnu primenu npr. filtracija vode, filtracija kiselina…

Frad filteri primenjuju evropsku tehnologiju u proizvodnji i vrhunske materijale što daje najbolji rezultat za naše kupce. FRAD vrši kontrolu kvaliteta od početka do kraja prema vlastitim standardima, a na osnovu principa koje je širom sveta postavio ISO standard – primenjujemo upravljanje sistemom kvaliteta koji je saglasan sa međunarodnim standardom ISO 9001:2000.

Nudimo kvalitetne filtere za potrebe industrije, auto industrije, kompanija, preduzetnika i svih ostalih kupaca: filteri za gorivo, filteri za vazduh, filteri za ulje, filteri za kabine, hidraulični filteri, separatori ulja.

Petra Zeca 38, Aleksinac