fbpx
yell.rs

Faros Lumen

Glavni proizvod kompanije Faros Lumen su EcoTyphoon gorionici na drveni pelet snaga 35 kw i 50 kw. Gorionici na pelet – sa svim pratećim elementima i elektronskom kontrolom procesa sagorevanja koristi se za proizvodnju toplotne energije, pre svega za zagrevanje domaćinstava. Ovakav gorionik može biti instaliran nezavisno na postojeći kotao na čvrsto gorivo, ali omogućava i zamenu postavljenih gorionika (na tečno ili gasovito gorivo) čime se kod korisnika promoviše upotreba obnovljivih izvora energije na energetski efikasan i ekološki prihvatljiv način. Pelet je ekološko gorivo (čvrsta goriva) – gorivo budućnosti. Originalno tehničko rešenje i napredan sistem upravljanja povećavaju energetsku efikasnost procesa proizvodnje toplotne energije (uz minimalno zagađenje životne sredine) i komfor korisnika pri korišćenju.

Doziranje peleta kod Eco Typhoon gorionika zasniva se na kontroli rada motora i senzorskim brojanjem obrtaja čime se postiže fina regulacija dovoda peleta, što za rezultat ima konstantno održavanje plamena.

Sistem za grejanje na pelet je potpuno bezbedan i izrađen u skladu sa najvišim standardima energetske efikasnosti. Uz minimalnu količinu otpada i efikasnu potrošnju energije, brine kako o životnoj sredini, tako i o kućnom budžetu dok traje grejna sezona.

U slučaju nestanka mrežnog napona, uređaj prelazi na akumulatorsko napajanje i menja režim rada do povratka napona. Uz kontrolu nivoa peleta u rezervoaru, postiže se produženi rad uz smanjivanje temperature u kotlu.

Uz pomoć Android aplikacije (Android App) omogućena je daljinska kontrola uređaja, što znači da korisnik u svakom momentu ima uvid u rad sistema i dobija potpunu daljinsku kontrolu uređaja.

Faros Lumen vrši besplatan transport, ugradnju i podešavanje uređaja u skladu sa vašim kotlom kako bi se postigla maksimalna efikasnost uređaja.

Kupovinom Eco Typhoon gorionika dobija se garancija u trajanju od 24 meseca. Omogućeno je odloženo plaćanje, kao i kupovina putem kredita na 24 mesečne rate.

Eco Typhoon je 100% domaći proizvod, za koji je obezbeđena profesionalna podrška 24 h dnevno, 7 dana u nedelji.
Faros Lumen kao proizvođač pruža kompletnu podršku od momenta kupovine do ugradnje i održavanja uređaja, kao i snabdevanja peletom. Nakon isteka garantnog perioda, uz Faros Lumen karticu koja podrazumeva godišnju članarinu, korisnik stiče pravo na besplatne godišnje preglede uređaja i popravke u slučaju kvara (osim u slučaju potrebe za kupovinom rezervnih delova).

Aleksandra Deroka 17, Beograd

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku