fbpx
Elektroterm

Elektroterm

Osnovna delatnost firme ELEKTROTERM je projektovanje, izrada, montaža i servis delova i opreme u elektrotermiji. Posebno smo orjentisani na elektrootporne peći i indukcione peći.

Elektrootporne i indukcione kanalne peći 

Naše prethodno radno iskustvo i iskustvo Elektroterma Vam omogućuju da od nas, u skladu sa Vašim zahtevima, možete nabaviti pouzdanu opremu . Bitno je da je oprema sa  visokim stepenom iskorišćenja pretvaranja električne energije u toplotu pri različitim procesima: topljenje, grejanje pre kovanja, termička obrada, itd.

Proizvodni program obuhvata: prizvodnja novih peći i njihovih napajanja, kao i izradu delova, remont peći i njihovih napajanja. Predstavljamo Vam okvirni pregled našeg proizvodnog programa, a polazni podaci za projektovanje i izradu opreme su Vaše konkretne potrebe. U zavisnosti od vaših potreba, izradićemo vam peć potrebnih dimenzija i namene.

Elektrootporne peći:

  • Topljenje obojenih metala;
  • Termička obrada metala;
  • Pečenje keramike.

Indukcione peći za topljenje:

  • Lončane srednjefrekventne peći;
  • Kanalne peći.

Indukcioni uređaji za grejanje:

  • Kovanje;
  • Kaljenje;
  • Lemljenje.

Rashladni sistemi za industrijska postrojenja:

  • Evaporativni hladnjaci.

Takođe smo spremni raditi rezervne delove i remonte opreme drugih proizvođača iz ove oblasti.

U našem proizvodnom programu su obuhvaćene i sušare za voće i povrće na razne vrste goriva.

Sušare za voće i povrće

Proizvodimo tunelske sušare za voće, povrće, lekovito bilje i pečurke, na razne vrste goriva. Materijal namenjen sušenju je u dodiru sa prohronom za prehranu. Želimo da posebno napomenemo da je prohron primenjen i na mestima koje uslovljavaju higijensko-tehnološki razlozi u cilju dobijanja zdravstveno bezbednog proizvoda. Ističemo da tehničko-tehnološka rešenja naših sušara omogućavaju da proces sušenja šljive traje cca 16 sati uz vrhunski nutritivni kvalitet sušene šljive.
Naši proizvodi su vrhunskog kvaliteta i izrade. Konstantno se usavršavamo i modernizujemo , trudeći se da pratimo potrebe naših klijenata ali i promene na tržištu.
Pogledajte preporuke naših zadovoljnih klijenata i kupaca. Pozovite nas za sve dodatne informacije, rado ćemo vam izaći u susret.

Ulica 17 39/1, Čačak