fbpx
plastamen_-_plastamat_aparat

Plastamen

Otkrijte „Plastamat“ aparate. Plastamati su pouzdani i jednostavni za rukovanje i održavanje. Plastificiranje metala u boji – obojićete više površina sa manje troškova. Odlične cene aparata i rezervnih delova za plastificiranje metala. Brza servisna usluga štedi Vam hiljade eura troškova održavanja i pruža maksimalnu produktivnost.

Elektrostatska plastifikacija metala

Ova ponuda ne može da se poredi sa drugim ponudama na našem tržištu jer nigde nećete dobiti PLASTAMAT performanse i opcije za manje novca. Reagujte pametno i ostvarićete najbolji izvor prihoda i obrta.

Firma Plastamen je proširila proizvodni program i sada izrađuje specijalizovane aplikatore za primenu u kontroli crvene kokošije grinje (D. gallinae). Proizvodimo aplikatore za primenu praškastih preparata, posebno dijatomejske zemlje.

Aparati za zaprašivanje kaveza poseduju efikasnost i operativnost, potrebnu za kvalitetno nanošenje praškastih preparata. Modeli mogu biti različitih karakteristika, od velikih kapaciteta za profesionalnu primenu, do malih i ručnih aparata za amatersku primenu. Stručni razvojni tim, pruža preporuke pri izboru modela, karakteristika i broja mlaznica, za konkretne uslove, u zavisnosti od kapaciteta proizvodnje. Pored uređaja za aplikaciju, komitentima je na raspolaganju servisiranje uređaja i obuka za primenu.

Plastificiranje metala

Aparati naše proizvodnje uspešno funkcionišu u preko dvesta domaćih i stranih firmi koje se bave proizvodnjom metalnih elemenata ili im je osnovna delatnost usluga plastifikacije. Nakon skoro dve decenije iskustva PLASTAMAT aparati, po performansama, mogu da se mere sa uređajima zapadno-evropskih prizvođača.

Plastificiranje metalnih elemenata je još jedan od poslova koji firma obavlja. Plastificiranje podrazumeva pripremu tj. odmašćivanje i fosfatiranje metalnih površina.

Na površine koje su izložene spoljnjim atmosferskim uslovima (kiša, sneg, vetar i sunce) nanosi se osnovni epoksidni antikorozivni sloj a preko njega drugi, poliesterski sloj.

Na pocinkovane elemente, aluminijum i elemente enterijera, nakon pripreme nanosi se samo jedan sloj epoksida ili poliestera.

Cena plastifikacije je izražena bez PDV-a u evrima u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu NBS na dan uplate. Cena zavisi od ukupne površine bojenih elemenata.

Spuštamo cene na veću količinu elemenata za plastificiranje.

Ukupno metara kvadratnih            eur/m2
     0 – 10                                              6
    10 – 20                                             5,5
    20 – 50                                             5
   50 – 100                                            4,5
  100 – 200                                           4
  200 – 500                                           3,5
  500 – 1000                                         3
Ove cene važe za pretežno ravne ili delimično komplikovane površine, tj. ne mogu se primeniti za cevi i bravarske konstrukcije.

U ove cene je uključena i priprema (odmašćivanje i fosfatiranje površine)

Ove cene ne važe za boje koje spadaju u specijalne efekte.

Kvalitet se ne narušava, bez obzira na popust koji ste dobili.

Pogledajte preporuke naših klijenata i kontaktirajte nas za sve dodatne informacije.

Dragoslava Srejovića 65, Beograd

    • 9 godina ranije

    Nekada sam plaćao usluge plastificiranja firmi Plastamen a danas pastificiram sam aparatom koji je proizveden u Plastamenu. Svaka saradnja sa njima je uvek korektna, nenapadna, ne preterano ljubazna već toplo poslovna i efikasna. Svaka cena kod njih je vezana za kvalitet i tehnologiju. Redak primer uspešne domaće proizvodnje sa zadovoljavajućim kvalitetom. Jedina mana je prilaz radionici koji nije u nivou glavnog puta. Preporučujem ih svakom ko ima potrebe za plastificiranjem ili opremom za to.

    Branko Milicevic