fbpx
MAK Trade group

Mak Trade Group

MAK TRADE GROUP D.O.O je kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom artikala u oblasti elektrike, sa fokusom na elektromaterijal. Naš asortiman podrazumeva, između ostalog, elektroinstalacioni materijal, elektro galanteriju, rasvetna i grejna tela.

Elektromaterijal, elektroinstalacioni materijal – MAK Trade Group.

Naš asortiman podrazumeva različite proizvode, kao što je automatika, ali i:

 • Elektroinstalacioni materijal;
 • Elektro galanterija;
 • Rasvetna tela i pribor;
 • Ventilacioni uređaji i dodatna oprema;
 • Grejna tela;
 • Rezervni delovi bele tehnike.

Proizvodi

Proizvodimo više od 4000 artikala. Isključivo sopstvenim kapitalom i veoma napornim radom svih ovih godina, MAK TRADE GROUP se pozicionirao visoko na tržištu u svojoj oblasti. Iz proizvodnog pogona MAK TRADE GROUP svakodnevno izlaze na stotine proizvoda sa oznakom M-T i MTG: Ventilatori, grejači, razvodne table, automatski osigurači, sklopka, relej, kontaktor, kondenzator, mikroprekidač, termostat, taster, indikator, prekidač, kabl, žica, kanalica, bužir, klema, buksna, obujmica, dozna; osvetljenje, svetiljka, led sijalice, lampa, raster, rozetna, reflektor, metalhalogen, strela, difuzor, sijalica, tabla, motalica, produžni kablovi, prenosne priključnice.

Proizvodnja i distribucija

MAK TRADE GROUP raspolaže savremenim poslovnim i skladišnim prostorima i sredstvima za manipulaciju i brzu isporuku elektromaterijala, kao i zalihama proizvoda širokog asortimana, kako bi se u najkraćem roku odgovorilo na zahteve kupaca na srpskom tržištu, tržištima ExYU okruženja, kao i u Grčkoj i Ruskoj Federaciji. Raspolažemo sa preko 2000 m2 proizvodnog prostora i 5000 m2 magacinskog prostora. Takođe, posedujemo preko 500 m2 poslovnog i izložbenog prostora.

Naš cilj jeste proizvodnja i distribucija kvalitetnih proizvoda. Danas se pod tim posebno podrazumeva proizvodnja ekoloških proizvoda. Time se obezbeđuju kvalitetni uslovi za rad naših zaposlenih, kao i kvalitetniji proizvodi za naše klijente. Nastojimo da stalno postavljamo više standarde. To odnosi na oblast poslovanja, proizvodnje i trgovine. Takođe, trudimo se da predviđamo buduće trendove, kako bismo kreirali proizvode koji su u skladu sa vremenom u kome živimo.

Pored toga, posebno insistiramo na zapošljavanju stručnog kadra. Možemo se pohvaliti velikim brojem zaposlenih svih struktura, stručnim osobljem, preciznom dostavom robe i kvalitetom proizvoda. Preporuke kupaca najbolje oslikavaju odnos prema radu i ugled na tržištu MAK TRADE GROUP.

Podavalska 2b, Beograd

  • 9 godina ranije

  Sve pohvale za kvalitet kupatilskih aspiratora CATA brenda koji zastupate… Vrlo lep dizajn, kvalitetna izrada, sve u svemu – odlican izbor za sve kojima treba ovakav proizvod!

  Jasmina Rankovic

  • 8 godina ranije

  Pravo je zadovoljstvo komunicirati sa zaposlenima, uvek vam pruže brdo informacija…

  Dragan Ilić

  • 8 godina ranije

  Ljubazno i stručno osoblje koje je uvek spremno da Vam pomogne i pruži savet kako da rešite problem…

  Marko Marić

  • 8 godina ranije

  Definitno najbolje cene u gradu. Uz veliki asortiman, to predstavlja pun pogodak!

  Stevan Ljubić

  • 8 godina ranije

  Pravi profesionalci! Tema: Odnos sa klijentima
  Puno pohvala za zaposlene, izuzetno su profesionalni i ljubazni. Želim im da budu još i bolji!

  Milica Perović

  • 6 godina ranije

  Odgovaraju na upit maksimalno brzo.
  Svaka čast.

  Vesna Trifunović

  • 6 godina ranije

  Profesionalni odnos prema kupcima
  Odgovaraju na upit maksimalno brzo.
  Svaka čast.

  Vesna Trifunović