fbpx
drvopromet kula
  • TopAkcija

Drvopromet Kula

Distributivni centar Drvopromet Kula preduzeća nudi vam kompletan program svih pločastih materijala od drveta, kao i veliki izbor okova za nameštaj. Naša vizija je da kontinuirano zadovoljavamo potrebe naših kupaca i poslovnih partnera i da budemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde u ovoj oblasti poslovanja. Osnovna delatnost je proizvodnja sobnih vrata i furnuiranih ploča.

Proizvodnja sobnih vrata i furniranih ploča

Veleprodaja i maloprodaja sobnih vrata i furniranih ploča su poslovi koje obavljamo (proizvodnja sobnih vrata po meri i furniranih ploča). Nudimo vam širok izbor materijala za izradu nameštaja.

Zahvaljujući posvećenosti, stalnom razvoju i unapređenju, asortiman naših proizvoda i usluga je sve veći i kreira se prema potrebama kupaca i novinama u drvnoj industriji.

Raznovrsna ponuda

U našoj ponudi možete pronaći sobna vrata po meri, vratna krila i obloge za vrata, posedujemo i veliki izbor ploča: furnirane ploče i šperploče, oplate i panel ploče, MDF i HDF. Kod nas možete potražiti i radne, masiv i Kerrock ploče, jer za svaku od ovih vrsta posedujemo širok spektar dezena.

U jako velikom izboru dezena imamo i ivericu. Kod nas ćete sigurno pronaći onu koja vam najviše odgovara, bilo da vam je potrebna oplemenjena ili sirova iverica.

Kako bi nam ponuda bila sveobuhvatnija, za vas smo pripremili i širok asortiman laminata.
Rezana građa i elementi, OSB ploče, papirno saće, lepkovi, okov za nameštaj su još samo deo naše široke ponude. Organizujemo i isporuku robe u zavisnosti od vrednosti poručene robe.
Asortiman naših proizvoda i usluga povećava se iz godine u godinu zahvaljujući posvećenosti stalnom razvoju i unapređenju. Naša dinamična ponuda kreira se prema potrebama kupaca i novinama u drvnoj industriji. Trudimo se da naši kupci budu zadovoljni kvalitetom i cenom ponuđenih proizvoda i usluga, jer mi smo zadovoljni kada je naš kupac zadovoljan!
Posetite nas i uverite se u naš kvalitet. Pogledajte pozitivne preporuke naših dugogodišnjih klijenata.

Zrenjaninski put 43b, Beograd

    • 5 meseci ranije

    Imaju ogroman izbor proizvoda, a vrata mi se sviđaju posebno