fbpx
delta term alati

Delta Term

Delta Term d.o.o. preduzeće se bavi trgovinom i inženjeringom u oblastima kao što su vodovod, sanitarije, kanalizacija, grejanje i klimatizacija. Osnovano je od strane zanatske radnje Vodotehnika – koji je renomirani izvođač radova pomenutih instalacija.

Trgovina i inženjering u oblasti vodovoda i  kanalizacije – Delta Term.

Delta Term d.o.o. predstavlja sklop osamdesetogodišnjeg iskustva i najboljih rešenja vodećih evropskih proizvođača kada su u pitanju:

  • Vodovod – vodovodni materijal i materijal za kanalizaciju – cevi za instalacije i fiting, slivnici, šelne, sanitarija;
  • Sanitarije – baterije za slavine, vodokotlići, bojleri;
  • Grejanje – izolacioni materijal, kotlovi, pribor za grejanje, radijatori, radijatorski ventili, razdelnici, toplotne pumpe, ventili za grejanje i vodu, solarna oprema, protivpožarna oprema.

Možemo da tvrdimo da nam upravo dugogodišnje znanje i iskustvo, uz ponudu opreme vrhunskog kvaliteta, daje veliku prednost u odnosu na sve druge trgovačke firme. Težimo da uvek imamo robu vrhunskog kvaliteta u dovoljnim količinama na lageru sa različitim nivoom cena, ali nikad ispod dozvoljenog standarda. Budite uvereni da je svaki, od 12.000 artikala koje imamo na lageru, prethodno proveren i testiran.

Danas raspolažemo sa 3.500 m2 poslovnog prostora, veleprodajom, maloprodajom i magacinskim objektima. U novom prodajno-distributivnom centru od preko 2.500 m2, instaliran je najsavremeniji sistem klimatizacije, toplotna pumpa voda-voda u kombinaciji sa plafonskim i podnim grejanjem i hlađenjem. Sve je izvršeno i projektovano od strane zaposlenih radnika u Delta Term-u. Ovim savremenim tehničkim i ekološkim rešenjima potvrdili smo opredeljenje firme ka praćenju i primeni vrhunskih tehnologija.

Raširena prodajna mreža preko distributera u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj nam omogućava stalno praćenje tržišta. Sa svojim inženjersko-tehničkim kadrom u mogućnosti smo da projektujemo, pružimo tehničku podršku i izvedemo objekte svih namena. Zastupnici smo ili jedan od glavnih distributera više od 40 renomiranih evropskih firmi.

Svetog Save 20, Beograd

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku