fbpx
yell.rs

Coloseum enterijeri

Coloseum enterijeri iz Beograda se bave projektovanjem i dizajnom enterijera sa visoko profesionalnim izvođenjem svih zanatskih radova. Pri izvođenju radova koristimo kvalitetne i inovativne materijale i primenjujemo najnovije tehnologije. Posebno mesto kod naših enterijera ima rasveta, aplikacija kako dnevnog tako i električnog osvetljenja.
Delatnosti Coloseum enterijera su: adaptacija poslovnog prostora i adaptacija stambenog prostora. U sklopu adaptacije su građevinski radovi i zanatski radovi:

vodoinstalaterski radovi – Naš tim vodoinstalatera vrši zamenu postojećih vodovodnih i kanalizacionih instalacija u poslovnom ili stambenom prostoru koji se adaptira. Takođe održavamo vodovodne i kanalizacione instalacije nakon završetka adaptacije ukoliko to ugovor predviđa, a klijent zahteva.  Coloseum enterijeri na zahtev vrši i nabavku i dopremanje sanitarija na mesto gradnje, a vršimo i zamenu sanitarija i njeno održavanje ukoliko je predviđeno ponudom i ugovorom.  Vršimo kompletnu zamenu postojeće vodovodne i kanalizacione kao i gasne mreže u kući, od priključka na javnu mrežu  do razvoda po celom objektu.  Vodoinstalaterski  radovi  se nude i izvode u sklopu projekata “ključ u ruke”, ne vršimo ovu vrstu radova kao posebnu kategoriju osim ako se radi o našim stalnim klijetima.

elektroinstalaterski radovi – Elektroinstalaterske radove obavljamo isključivo u sklopu adaptacije objekata kao deo radova. Pored zamene postojeće vršimo modernizaciju eletro-razvoda i elemenata elektro sistema u objektima koji adaptiramo ili u kojem vršimo instalaciju solarnih fotovoltnih centrala za proizvodnju električne struje i priključenje na javnu mrežu.

stolarske usluge – Naše stolarske usluge predstavljaju širok spektar stolarskih usluga u oblasti obrade drveta, proizvodnje delova i kompletnog nameštaja i enterijera po meri i na zahtev, ne bavimo se serijskom proizvodnjom – svaki komad je uniktan. Imamo sav potreban alat i opremu za obradu drveta, kao i dugogodišnje iskustvo u završnoj obradi drveta. U enterijerima i eksterijerima primenjujemo i izrađujemo širok spektar arhitektonskih detalja koji daju šarm i eleganciju enterijerima i eksterijerima koje smo radili.

gipsarski radovi – Znalački odabrani gipsani detalji na plafonima i zidovima obogaćuju enterijer i daju mu posebnu eleganciju i otmenost kako u stambenom tako u poslovnom prostoru.

molersko farbarski radovi – Kod molerskih radova najbitnije je odabrati pravu boju koja će se uklopiti sa ostatkom enterijera. Sa dizajnerom enterijera odaberite i kombinacije materijala kao i pravo osvetljenje.

keramički radovi – Vršimo keramičke radove kao što su polaganje pločica – bilo da su one keramičke, mermerne, granitne, porcelanske ili staklene. Pločice postavljamo i na podovima i na zidovima. Za ovaj posao je potrebna određena oprema i alat koji omogućavaju brzo i kvalitetno odrađen posao uz minimalnu invazivnost na okolinu kako u pogledu prašine tako i u pogledu buke. Naš tim keramičara je opremljen modernim uređajima i alatima za sečenje pločica svih vrsta “mokrim” postupkom.

grejanje i klimatizacija – Grejanje i klimatizaciju vršimo u sklopu projekata adaptacije poslovnih i stambenih objekata i njihovog kasnijeg održavanja u garantnom i vangarantnom roku.

podovi – Vršimo zamenu postojećih ili popravku podova. Radimo sve vrste drvenih podova, laminata, keramičke pločice, mermerne ili granitne obloge, mozaike od kamenih ili keramickih elemenata, tekstilne “podove od zida do zida” vinil ili poliuretanske obloge i neke druge podove i premaze specijalnih namena.

rušenje i odvoženje otpada nakon adaptacija.

Investitoru nudimo rešenja po principu “ključ u ruke” od pripreme i izrade projektne dokumentacije do finalizacije svih faza izgradnje, opremanja obekata i stavljanja u funkciju sa svim tehnološkim celinama. U saradnji sa stručnjacima visokog profila vršimo projektovanje i realizaciju klimatizacija primenom geotermalnih sondi i termalnih pumpi. Takođe, vršimo i aplikaciju solarnih bojlera za zagrevanje tople vode za kupatila, kuhinje i etažno grejanje.
Coloseum enterijeri Vam nude projektovanje poslovnih i stambenih enterijera. Pri projektovanju poslovnih enterijera možemo uključiti i mobilne i lake kancelarijske pregrade.

Od početka svojih aktivnosti nikada nismo probili ugovorene rokove, počinjali smo uvek na vreme, a završavali pre roka. Uvek držimo svoju reč pa nam se naši klijenti sa zadovoljstvom obraćaju uvek kada su im potrebne građevinske usluge.

Naš moto je: pošteno, poslovno, pristupačno!

Dragoljuba Stojanovića 10, Beograd

    • 2 godine ranije

    Cene visoke. Naknadni troskovi neosnovani