fbpx

Invest trade

Glavna delatnost je uvoz, izvoz i prodaja proizvoda crne metalurgije na veliko i malo na domaćem tržištu. Posedujemo i skladišni prostor – visokoregalno skladište za paletiranu robu (euro palete) površine 1000 m2. Takođe, vršimo iznajmljivanje skladišnog prostora za skladištenje robe. Objekat je 24 časa pod video nadzorom.

Čelični profili, uvoz, izvoz i prodaja proizvoda crne metalurgije – Invest trade.

Preduzeće Invest trade d.o.o. osnovano je 1991. godine. Vlasnik preduzeća je Gmitrić Andrija. Osnovna delatnost firme je trgovina proizvodima crne metalurgije.

Ponuda različitih proizvoda u oblasti crna metalurgija, kao što su šavne cevi (kvadratne, pravougaone, okrugle, hidrotestirane, zp profili), kao i:

  • Limovi: tv limovi, hv limovi, rebrasti limovi;
  • Profili: L, Unp, Inp, Hem, Heb, Ipe, čelični profili;
  • Čelici: kvadratni, okrugli, pljosnati čelici;
  • Grifovani program: cevi, flahovi, kvadratni čelik, pletivo, grifovani elementi.

Skladištenje robe

Pored prodaje proizvoda crne metalurgije preduzeće Invest Trade D.O.O. vrši uslugu skladištenja robe u visoko regalnom skladištu visine 9 m, površine 1000 m2. Skladište se nalazi u industriskoj zoni između carinskog terminala i aerdroma „Nikola Tesla“ na adresi autoput za Zagreb 59, 11077 Novi Beograd.

Kapacitet skladišta iznosi 2000 paletnih mesta. Palete se skladišti na policama od 5 nivoa, pri čemu se po tri palete grupišu u boksevima. Skladište opslužuje teleskopski viljuškar sa mogućnošću trostranog preuzimanja paleta (levo, pravo i desno).

Proizvode crne metalurgije prodajemo na veliko, pokrivamo celu teritoriju Srbije i u najkraćem vremenskom roku dostavljamo robu kupcu. Proizvodi iz ove oblasti se koriste u proizvodnji metalne galanterije, za opšte potrebe u mašinstvu, bravarskoj proizvodnji, auto industriji, za lake čelične konstrukcije, u poljoprivrednoj industriji, izradi skelskih konstrukcija i drugih potreba.

Dobri odnosi sa našim kupcima su osnov poslovne politike našeg preduzeća. Želimo da našim kupcima obezbedimo najbolju moguću uslugu. Za sve informacije o proizvodima iz našeg asortimana, budite slobodni da nas kontaktirate svakog dana u toku radnog vremena, a mi ćemo sa zadovoljstvom odgovoriti na sva vaša pitanja. Pogledajte preporuke zadovoljnih korisnika naših proizvoda i usluga.

Autoput za Zagreb 59, Beograd