fbpx

Yugotub

Yugotub d.o.o. proizvodi čelične šavne cevi za automobilsku industriju, industriju motocikala i bicikala. Proizvodi čelične šavne cevi za industriju metalnog nameštaja, grejna tela i kupatilske sušače, baštenske alate. Takođe, proizvodimo i za sve lake konstrukcije u građevinarstvu i srodnim sektorima.

Čelične cevi, čelične šavne cevi, čelični profili

Fabrika Yugotuba se nalazi u Srbiji, u Novoj Pazovi. Ukupni proizvodni kapacitet je oko 36.000 tona godišnje.

Visokokvalitetne sirovine, moderna tehnologija i organizacija obezbeđuju najviši kvalitet gotovih proizvoda. Pouzdanost rokova isporuke i prilagodljivost specifičnim potrebama kupaca čini  kompaniju Yugotub d.o.o.  liderom u regionu.

Proizvodnja čeličnih cevi

Oprema se sastoji od tri linije za profilisanje cevi, dva slitera i mašine za sečenje cevi. Proizvodni proces je automatizovan i odvija se u skladu sa standardima primenjivanim u Evropskoj Uniji.

Karakteristike gotovih proizvoda

Yugotub proizvodi cevi prema EN 10305-3:2002 i EN 10305-5:2003 standardima. Standardni profili su:

  • Kružni;
  • Kvadratni;
  • Pravougaoni;
  • Ovalni, poluovalni;
  • Osmougaoni;
  • Elipsasti.

Na zahtev kupaca moguća je izrada i drugih, specifičnih oblika. Ostale karakteristike proizvoda:

  • Standardna debljina zida cevi je između 0,6 mm i 2 mm;
  • Standardna dužina cevi je 6000 mm. Na zahtev kupaca, moguća je proizvodnja svake dužine od 3000 do 9000 mm i sečenje na specifične dužine sa odstupanjem od +/- 1 mm;
  • Cevi se isporučuju sa uljnim rastvorom koji obezbeđuje zaštitu od rđe i UV zračenja, u paketima do 800 do 1200 kilograma.

Fabrika čeličnih profila je locirana na samom ulasku u Novu Pazovu, tik uz stari novosadski put. Iz pravca Beograda, prvi je objekat preko puta batajničkog aerodroma.

Spremni smo da se profesionalno i odvažno suočimo sa bilo kakvim izazovom: novim materijalima, novim scenarijima, novim zahtevima u kvalitetu; novim načinima organizacije i distribucije, čvrsto nastavljajući ucrtanim putem.

Dinamička stvarnost, sa jasnim i dobro definisanim planom, je spremna da vam se pridruži sa pouzdanošću, znanjima i kvalitetom proizvoda i usluga u bilo kojoj “čeličnoj” avanturi.

Preporuke zadovoljnih klijenata, naša su najbolja reklama. Uverite se i sami u kvalitet naših proizvoda.

Kralja Petra Prvog Karađorđevića 162, Nova Pazova