fbpx
yell.rs

Auto servis Jovin

Auto servis Jovin je servis specijalizovan za servisiranje Mercedes vozila. Servisiranje vozila vrši se kompjuterskom dijagnostikom. Za Mercedes vozila moguće je odmah nabaviti sve rezervne auto delove jer u sklopu samog servisa postoji mogućnost kupovine rezervnih delova. Višegodišnje iskustvo u popravkama omogući će vam brzo i lako otklanjanje svih vrste mehaničkih kvarova. U servisu se radi veliki servis za Mercedes vozila, generalne popravke motora za vozila marke Merceds, remont menjača, popravka trapa do redovnog održavanja i servisa Mercedes vozila.

Originalni delovi za Mercedes vozila

Prodavnica auto delova opremljena je isključivo kvalitetnim rezervnim delovima kao što su: Bosh kočioni diskovi, Hengst filteri, Pagit pločice, benzinske pumpe i pločice, Mobil ulje, Bilstein amortizeri, Swag spone i kugle i vodene pumpe, Victor Reinz zaptivači glava…

Dijagnostika Mercedes vozila

Zbog elektronskog sistema koje svako novije vozilo poseduje zahteva se kompjutersko pronalaženje greške ili kvara na automobilu.
Uređaj za dijagnostiku koji se koristi u servisu je Lanch i Carsoft i sa njim se može dijagnostikovati preko 40 vrsta vozila (evropska, američka, japanska).

Zamena ulja

Prodaja original MOBIL ulja, sva sintetička, polusintetička i mineralna, kao i sve vrste ulja za menjač, kočnice i servo volane (ATF ulja). Pored ulja za zamenu, u ponudi se mogu naći i sve vrste filtera Hengst.

Auto klime

U Auto servisu Jovan možete uraditi servis auto klime koji će u mnogome sačuvati njenu funkcionalnost i produžiti vek trajanja.

Lazarevački drum bb, Zrenjanin