fbpx
Auspuh servis

Auspuh servis – VM

Auspuh servis Vlasta postoji već više od 20 godina. Za to vreme stekli smo neprocenjivo iskustvo i profesionalnost kada je reč o poznavanju problematike izduvnih sistema. Auspuh servis Vlasta pruža svojim klijentima ne samo kvalitet, nego i cenu. Kako nekada, tako i sada za sve posetioce naše prezentacije odobravamo 10℅ popusta na sve pružene usluge.

Izrada i montaža izduvnih sistema za putnička vozila – Auspuh servis – VM.

Izrada i montaža izduvnih sistema za sve tipove putničkih vozila:

  • Izrada i montaža izduvnih sistema za oldtajmere;
  • Izrada i montaža izduvnih sistema za teretnih vozila;
  • Izrada i montaža izduvnih sistema za razne građevinske mašine.

U svakom trenutku našeg poslovanja neprestano radimo na inovacijama u poboljšanju kvaliteta i izdržljivost naših proizvoda. Naši izduvni sistemi se ne izrađuju samo od čeličnog aluminiziranog lima i cevi, već smo u mogućnosti da po vašoj želji ponudimo prohromske auspuhe (izrada auspuha, izrada prohromskih auspuha) čime smo postigli veću otpornost na koroziju, a samim tim i dugotrajnost našeg proizvoda. Zahvaljujući tome dajemo garanciju od 12-24 meseci na sve naše proizvode, a za prohromske čak do 60 meseca.

Izrađujemo standardne modele auspuha, sportske izduvne sisteme po želji naših klijenata. Klijentima je zahvaljujući velikom izboru ukrasa za izduve pružena mogućnost da sami kreiraju identitet svog automobila dodajući mu detalje koji ne postoje kod serijskih modela.

U Auspuh servisu Vlasta pružamo pored redovnih i usluge zamene dotrajalih gumenih nosača, kao i zamene oštećenih ili dotrajalih gibljivih cevi najvećeg kvaliteta i opet po najpovoljnijim cenama u Srbiji.

U našem servisu imate mogućnost kupovine i zamene fleksibilnih cevi svih dimenzija i vrsta za automobile, kamione, radne mašine i za ostalu primenu kod raznih izvedbi izduvnih sistema. Naše dugogodišnje iskustvo pomoći će vam da odaberete najadekvatniju zamenu za vašu oštećenu fleksibilnu cev. Glavna uloga fleksibilnih cevi je da umanji prenošenje vibracija kako ne bi došlo do pucanja grane auspuha na glavi motora ili samoj cevi.

Dokaz naše profesionalnosti i kvaliteta je veliki broj zadovoljnih mušterija.

Bulevar kralja Aleksandra 588, Beograd

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku