fbpx
aqua_mramor_-_bazeni

Aqua Mramor

Bazen, Montaža i izgradnja bazena, fontane, oprema za bazene – Aqua Mramor 

Preduzeće Aqua Mramor osnovano je 2009. godine, sa osnivačem i saradnicima koji iza sebe imaju 15 godina uspešne izvođačke karijere. Kao mlado preduzeće, bili smo primorani da poslujemo kao podizvođači ranije osnovanih firmi.

Oprema i filtersko postrojenje spadaju u najveće i najsavremenije postrojenje na teritoriji Beograda, a i Srbije. Izvođački radovi, montaža bazena i izgradnja bazena, bili su preveliki izazov i odgovornost za mnoga preduzeća.
Preduzeće Aqua Mramor d.o.o. sa uspehom je izvelo sve instalacione radove na zatvorenom olimpijskom i dečijem bazenu i filterska postrojenja spoljašnjih bazena sa pratećom opremom.

Kompleks bazena Srebrno jezero u Velikom Gradištu, fontane ispred Kontrole leta aerodroma Surčin, dovoljni su pokazatelji velikog iskustva, kvaliteta i sposobnosti u izvođenju radova, kako javnih sportsko rekreativnih, tako i privatnih objekata.

Od idejnog rešenja, projektovanje bazena, do izvođenja, takođe i prodaja opreme za bazene svetskih reputacija Astral, Dinotec… referenc lista izvedenih objekata je veoma duga: javni bazeni, privatni bazeni, fontane, spoljašnji bazen, unutrašnji bazen…
Prodaja bazena za preduzeće Aqua Mramor d.o.o. se tu ne završava već i savetodavno učestvuje u održavanju kvaliteta bazenske vode, isporuke hemijskih sredstava i hemiziranja.

Ljermontova 19, Beograd