fbpx
yell.rs

Aluroll

Kompanija Aluroll d.o.o. iz Batočine, osnovana je 1978. godine. Počeli smo kao radionica za proizvodnju roletni. Vremenom se proizvodni program širio, tako da sada u svojoj ponudi Aluroll ima industrijska vrata i garažna vrata, segmentna vrata, rolo vrata, automatska vrata, komarnike, kao i repromaterijale renomiranih svetskih proizvođača (Alupex, Alumil, Aluit, Biorol, Viomal, Nova Ferr, Rolka, Doorhan i Tecsedo). U okviru ponude se nalazi i motori, odnosno program motora i automatika i elektronika za automatizaciju vrata, roletni i kapija (klizne kapije, krilne kapije), za rampe, parking barijere, parking rampe, italijanskih proizvođača  (Asa, Nice, Beninca, Rise).

Magacini veleprodaje repromaterijala predstavljaju najveći lager proizvodnog programa tog tipa u Srbiji sa više od 1.200 kupaca, prostiru se na površini od preko 5.000 m2. Gotove proizvode Aluroll-a distribuira više od 500 firmi širom Srbije. Veliki izbor konstrukcijskih rešenja, boja i modela omogućava ispunjenje najspecifičnijih zahteva kupaca.

Aluminijumske roletne i PVC roletne koje nudi Aluroll sadrže više tipova kutija za spoljnu i unutrašnju montažu na staroj i novoj gradnji. Pored sirovih lamela koje je moguće plastificirati u boji, na lageru se uvek nalazi preko trideset standardnih boja i lamela u boji drveta (orah, bor, hrast mahagoni…). Rolo vrata izrađena su od aluminijumskih ili čeličnih lamela punjenih poliuretanom, sa otvorima za ventilaciju, u različitim bojama i mogućnošću zaključavanja. Segmentna vrata izrađuju se u bojama i dimenzijama po narudžbini, na lageru je raspoloživo više nijansi. Paneli za segmentna vrata mogu da budu sa različitim motivima (kocka, linija, panorama, ravan), za rezidentalnu i industrijsku upotrebu. Pored rolo i segmentnih vrata Aluroll u svojoj ponudi ima i brza vrata, krilna i industrijska klizna vrata širokog spektra upotrebe u lakoj i teškoj industriji.

Uspostavili smo sistem menadžmenta kvaliteta shodno standardu ISO 9001:2008, kao i sistem upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu OHSAS 18001:2007.

Kompanija Aluroll ugrađuje samo ono što zadovoljava standarde EU  i garantuje pouzdanost i dugotrajnost ugrađenih elemenata!

Karađorđeva 36, Batočina

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku