fbpx
Aqua Arts – Akvamarin-Ivanjica infiniti bazen

Aqua Arts – Akvamarin

Delatnosti preduzeća Aqua Arts – Akvamarin d.o.o. Beograd su projektovanje bazena i izrada bazena i fontana. Bazenska tehnika i prodaja opreme za bazene, instalacija i montaža bazena i instalacija fontana, podvodna i dekorativna rasveta.

Projektovanje i izrada bazena i fontana

Bavimo se i projektovanjem arhitektonskih objekata i kompleksa. U pitanju su turistički centri, sportsko-rekreativni centri, kao i privatni objekti sa bazenima, wellness i SPA sadržaji i saune.

Izgradnja bazena i fontana predstavlja poseban oblik umetničkog dela izražen u jedinstvu vode, materijala, svetlosti i zvuka. Voda je u svim arhitektonskim idejama uvek pozitivan element u doživljaju prostora. Uvek pruža zanimljiv vizuelni dojam u sportsko-rekreativnim kompleksima, wellness centrima i prostorima za rekreaciju i relaksaciju. Svaki objekat, fontana, bazen, plod je saradnje više autora različitih struka. Od ideje i likovnog izraza, preko izrade arhitektonskih rešenja, konstrukcije, specijalizovanih projekata svih instalacija, do opremanja, realizacije i korišćenja.

Izrada fontana i bazena, posebno kompleksa sa raznovrsnim sadržajima i većeg obima zahteva složen proces projektovanja. A kasnije i izvođenja do samog korišćenja. Svaki projekat se sastoji od arhitektonsko-građevinskog projekta, projekata hidrauličke, električne i termotehničke opreme i instalacija, različitog obima u zavisnosti od složenosti samih arhitektonskih rešenja.

Tehnologija fontana i bazena je odraz ideje vizuelnog efekta i vodenih igara. Kompletiraju je instalacije za recirkulaciju vode, priključne instalacije vodovoda, kanalizacije i električne energije, ventilacija i kablovski razvod. Opremu fontana i bazena čine filteri za održavanje kvaliteta vode, kao i:

 • Potopne pumpe i pumpe u tehničkim prostorijama;
 • Distributivni cevovodi;
 • Podvodno osvetljenje;
 • Komandni elektroormani;
 • Kontroleri automatskog rada;
 • Standardne ili unikatne mlaznice;
 • Drugi završni ili instalacioni elementi posebno značajni za fontane.

Projektovani i izvedeni objekti su gradske, privatne i javne fontane, odnosno javni bazeni, rezidencijalni i privatni bazeni, kao i dekorativna rasveta objekata i enterijera, kompleksi bazena i drugi objekti. U objekte se ugrađuje oprema za bazene, oprema za fontane i instalacioni elementi ASTRAL grupe i drugih svetskih proizvođača, kao i specijalizovana i unikatna oprema AquaArts.

Preduzeće izvodi i radove opremanja, montaže, rekonstrukcije, održavanja i servisiranja objekata.

Hilandarska 25, 11000 Beograd

  • 7 godina ranije

  Svidja mi se nacin rada firme Akva Arts Akvamarin. Kvalitet pre svega. Bravo.

  Jovan