fbpx
T.S.N – Vajat – domaci proizvodi

T.S.N – Vajat

T.S.N Vajat je mala porodična firma koja se bavi preradom voća i povrća na tradicionalan način i proizvodnjom domaće zimnice. Nalazimo se u ekološki čistoj sredini, Toplici, na regionalnom putu Blace- Kruševac u selu Đurevac.

Zimnica na tradicionalni srpski način – T.S.N – Vajat.

Svi naši domaći proizvodi su bez konzervansa, veštackih boja i aroma i pasterizovani su. Koristimo najkvalitetnije voće i povrće uzgajano kod naših domaćih proizvođača.

U ponudi imamo slatku i slanu zimnicu. Posebno izdvajamo domaća tradicionalna slatka od šumske jagode, divlje kupine i aronije. Džemove od kajsije, domaće jagode, kupine, šljive i šipurka nudimo u velikim i malim praktičnim pakovanjima.

Domaći ajvar kao sinonim zimnice nudimo u tri različita ukusa: blagi, ljuti i ekstra ljuti. Naš ajvar se pravi isključivo od pečene paprike na starinski način i kuva se u šerpama na šporetu na drva. Pored ajvara nudimo i druge varijante slane zimnice kao što su pinđuri, ljutenice i uprženi ajvar sa plavim patlidžanom, paradajz sok, kornišone, filet paprike i cveklu.

Naš novi proizvod od ove godine za kojim vlada velika potražnja je i pekmez od šljiva bez šećera, a ta slatka zimnica je bez ikakvih veštačkih dodataka.

Naše poslovanje se ističe saradnjom sa etnom restoranima širom naše zemlje kao i plaćanjem na rate preko sindikata. Otvoreni smo za svaki vid saradnje, kao i uslužno pripremanje zimnice za veće proizvodne lance. Postoji mogućnost degustacije i dostave za veće količine. Šaljemo proizvode na konzumaciju da bi mogući kupci mogli da se uvere u naš kvalitet.

Đurevac bb, Blace

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku