fbpx
Antikviteti

Zalagaonica Veteran Z

Naše usluge uključuju otkup zlata, nakita, satova i dragog kamenja. Vršimo uslugu zamene i izradu nakita, po želji kupca. Pružamo uslugu novčane pozajmice na osnovu zaloga. Vi odlučujete o visini zaloga i njenom trajanju, a novac se isplaćuje odmah po sklapanju ugovora.

Otkup dragocenosti, pozajmice na osnovu zaloga – Zalagaonica Veteran Z

Zalagaonica Veteran Z je osnovana 1998. godine kao jedna od prvih agencija u Beogradu koja se bavi ovakvom vrstom posla.

Maksimalno se trudimo da svakoj stranci izađemo u susret shodno našim mogućnostima. U našem društvu još uvek vlada stereotipno mišljenje o radu i poslovanju zalagaonica ali mi se svakog dana trudimo da razbijemo ovu “tabu temu” i približimo je svakom pojedincu u pozitivnom svetlu kao što je to slučaj u svim razvijenim zemljama.

Otkup zlata

Zalagaonica Veteran Z radi otkup zlata; tj. otkup dragocenosti pa se kod nas mogu prodati zlatan nakit, satovi, dukati, platina, drago kamenje i ostale dragocenosti po najpovoljnijim (berzanskim cenama).

Zamena nakita

Takođe može se izvršiti zamena nakita za drugi uz minimalnu doplatu. Isplata dragocenosti se realizuje odmah nakon procene. Jedna od delatnosti je i komisiona prodaja nakita i prodaja dragocenosti tako da kod nas možete po jako povoljnijim cenama kupiti zlatan nakit, satove i drago kamenje.

Izrada nakita

Takođe, u našoj radionici moguća je i izrada nakita – unikatni zlatni lanci od našeg ili Vašeg zlata po najpovoljnijim cenama. Ukoliko kod nas želite da prodate veću količinu dragocenosti naše obezbeđenje će vas ispratiti do željene destinacije.

Pozajmice

Novčane pozajmice na osnovu zaloga. Zalog može biti: zlato, srebro, drago kamenje, satovi, dukati, umetničke slike, tehnika, automobili. Kod nas možete dobiti novčane pozajmice uz apsolutnu diskreciju i pravnu sigurnost. Ugovori o zalogu se sklapaju na mesečnom nivou a samo Vi odlučujete o dužini trajanja novčane pozajmice. Vaš zalog možete podići svakog radnog dana osim nedelje s tim što ste u obavezi da 24 časa ranije najavite Vaš dolazak. Iznosi zaloga nisu limitirani a novac se isplaćuje odmah po sklapanju ugovora. Vaši zalozi se čuvaju u sefovima zvaničnih banaka i dostupni su Vam u svakom trenutku.

Ukoliko želite da založite Vaš automobil možete biti potpuno bezbrižni jer se Vaš mezimac u toku trajanja zaloga čuva u garažama koje imaju 24 časovno fizičko obezbeđenje.

Korektnim i poštenim odnosom stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata različitih profila. Poznati smo po korektnom odnosu prema klijentima i apsolutnoj diskreciji. Kontaktirajte nas za više informacija i pogledajte preporuke koje su klijenti ostavili za našu firmu.

Dobračina 2, Beograd

    • 10 godina ranije

    Garantovano najbolja otkupna cena zlata u Beogradu. Diskrecija zagarantovana!

    Danijela Petrović