fbpx
ykk_romania_-_predstavnistvo_u_srbiji_-_japanska_firma_ykk

YKK Romania SRL Predstavništvo u Srbiji

YKK Romania SRL Predstavništvo u Srbiji – veleprodaja rajsferšlusa

Japanska firma YKK u Novom Sadu je najveći i najkvalitetniji svetski proizvođač kada su u pitanju patent zatvarači, odnosno cipzar – rajsferšlusi, čičak trake, plastične kopče i metalni drikeri. Poslujemo isključivo sa pravnim licima.

YKK rajsferšlusi su izuzetnog kvaliteta i mogu se naći u različitim veličinama i za različite potrebe. U ponudi su: hermetički rajsferšlusi, aluminijumski rajsferšlusi, skriveni rajsferšlusi, dekorativni rajsferšlusi, rajfešlusi otporni na hemikalije, vodootporni rajsfešlusi, transparentni rajsferšlusi…
Njihova primena je višestruka: u tekstilnoj industriji, medicini, nameštaju, visokoj modi, ekstremnim sportovima, sportskoj odeći, industriji…

Japanska firma YKK, najveći svetski proizvođač rajsferšlusa, idući u korak sa zahtevima visoke mode, predstavlja dve vrste ekskluzivnih metalnih rajsferšlusa sa poliranim zupcima – Excella i Lumina. Oba brenda karakteriše visok kvalitet i preciznost procesa poliranja, kao i visoki sjaj metalnih zubaca koji se nakon toga dobija.
Excella zupci su izrađeni od mesinga i mogu se galvanizovati u oko 20 različitih površinskih obrada. Kod Excella artikala se, po konstrukciji razlikuju nesimetrični (SG) i simetrični (SGW) zupci, namenjeni za jednosmerno ili dvosmerno pomeranje klizača.
Lumina zupci su izrađeni od aluminijuma, značajno su lakši od mesinganih i time namenjeni i najfinijim odevnim materijalima. Mogu se galvanizovati, ali najčešće se izrađuju sa obojenim zupcima, koji daju neobičan i elegentana efekat odevnom artiklu.
Excella i Lumina se takođe mogu izraditi i u zupcima različitih galvanizacija, pri čemu se zupci na traku rajsferšlusa fabrički postavljaju u haotičnom rasporedu i time se omogućava da nijedna dva rajsferšlusa nisu identična, to jest svaki od njih je unikat.
Excella i Lumina za svoj osnovni klizač imaju vrlo elegantni model DA2SE (sa stilizovanim logom brenda Excella na potezaču), koji se ne koristi ni na jednom drugom YKK rajsferšlusu i čime dodatno doprinosi ekskluzivnosti ove dve vrste rajsferšlusa, koji su već godinama unazad nezaobilazan detalj u kreacijama najpoznatijih svetskih kreatora visoke mode i galanterije.

Kosančić Ivana 5, Novi Sad