fbpx

Vodopad

Vodoinstalaterski servis Vodopad posluje već 15 godina. Imamo kvalitetan materijal, koji je neophodan za otklanjanje kvarova u kupatilu i kuhinji. Vodoinstalaterske poslove obavljamo najsavremenijim alatom.

Ukoliko su Vam potrebne popravke u kuhinji ili kupatilu, majstori vodinstalaterskog servisa Vopdopad su Vam na raspolaganju. Popravljamo sve vrste kvarova kada su u pitanju ventili, lavaboi, vodokotlići, WC šolje, sifoni, bojleri, odgušenja…

Radimo izradu novog kupatila sa postavkom keramičkih pločica i renoviranje starog kupatila sa najkvalitetnijim materijalima. Posao obavljamo u najkraćem vremenskom roku. Po završetku radova ostavljamo čisto kupatilo i dajemo garanciju za obavljeni posao.

Majstori zaposleni u našem vodoinstalaterskom servisu su visoko kvalifikovani i poseduju dugogodišnje radno iskustvo u obavljanju vodoinstalaterskih poslova.

Vodoinstalaterske usluge obavljamo na sledećim teritorijama Beograda:  Stari Grad, Savski Venac, Vračar, Zvezdara, Čukarica, Palilula, Rakovica, Voždovac, Novi Beograd i Zemun.

Pozovite nas, stojimo Vam na raspolaganju!

  • Kategorija : Majstori i Servisi

Lokacija

Savski venac,Beograd

Postavite preporuku