fbpx
yell.rs

Vitalis

Licencirana specijalistička ordinacija Vitalis
Vitalis vodi dr Vesna Marinković Mičić,
specijalista za anesteziju, reanimaciju i akupunkturu,
predsednik Udruženja akupunkturologa Srbije,
predsednik Antiejdžing medicine Srbije.

Samo u Vitalisu jedinstveni, najmoderniji laser koji je patentiran i zaštićen na međunarodnom sajmu intelektualnih svojina u Ženevi, takođe osvojio zlatnu medalju u Beogradu i zaštićen za upotrebu u specijalističkoj ordinaciji Vitalis.
Zamenjuje igle – više tipova laserskih zraka istovremeno stimulišu veći broj akupunkturnih tačaka, čime se postižu najbolji efekti u akupunkturnim tretmanima. Efekti su brži, a terapija efikasnija pri istovremenoj stimulaciji većeg broja akupunkturnih tačaka, za razliku od ranijih jednomlaznih lasera koji stimulišu jednu po jednu akupunkturnu tačku.
Akupunktura, koja se kao metoda lečenja primenjuje u Centru Vitalis, sastavni je deo tradicionalne medicine, a 1979. godine priznata je i kao naučna medicinska disciplina.
Akupunktura je prirodna medicina bez štete, bez kontraindikacija, bez komplikacija.
Akupunkturom se leče mnoge bolesti koje se na drugi način ne mogu izlečiti i istovremeno pozitivno deluje na ceo organizam, dovodeći ga u ravnotežu.
Akupunkturom se ojačava i zdrav organizam, povećavaju se njegove fizičke i intelektualne sposobnosti, utiče se na kvalitet kože, kose i ceo se organizam revitalizuje.
Ovaj prirodan način lečenja podrazumeva korišćenje veoma tankih iglica koje se zabadaju u određene tačke na telu, raspoređene duž energetskih tokova kojima teče vitalna energija.
Umesto iglica za pacijente koji se plaše uboda igle preporučujemo laser akupunkturu, elektrostimulaciju, magnetoterapiju, moksibustiju.
Akupunkturom uspešno lečimo sledeće bolesti i stanja:
Alergije, astmu, akne, bronhitis, ciste, celulit, dijabetes, ekceme, fobije, glavobolju, hormonski status, išijas, jačanje imuniteta, lošu cirkulaciju, lošu koncentraciju, lifting lica, odvikavanje od pušenja, opadanje kose, psorijazu, proširene kapilare, paralize, reumatske bolesti, stomačne tegobe, sterilitet, višak kilograma, visok krvni pritisak…

Kralja Milutina 35/4, Beograd