fbpx
yell.rs

Virmak inžinjering

Preduzeće Virmak inženjering d.o.o. u svom poslovanju obuhvata sledeće oblasti:
Proizvodnja i montaža specijalnog sistema za zastakljivanje balkona, zastakljivanje terasa, zastakljivanje lođa, zastakljivanje zimskih bašti, zastakljivanje bašte kafića, zastakljivanje bašte restorana, kao i sistema za pregradne zidove poslovnih prostora. Virmak sistem zastakljivanja je domaće proizvodnje što ga čini jedinstvenim na našem tržištu.
   • Distributer švajcarske kompanije Georg Fischer Piping Systems Ltd. koja je vodeća u oblasti dizajniranja, proizvodnje i plasiranja industrijskih plastičnih cevnih sistema za agresivne medije i visoke pritiske. Georg Fischer Piping Systems Ltd. takođe obezbeđuje inovativna rešenja za povezivanje sistema i kontrolu protoka.
   • Uvoz i prodaja plastičnih materijala u pločama i šipkama iz čega izdvajamo meki PVC za izradu pregradnih zavesa kao jednostavno i ekonomično rešenje za sprečavanje gubitka toplotne energije iz industrijskih prostora, kao i za očuvanje temperature u prostorijama koje se rashlađuju pri čemu omogućava nesmetan prolazak.

Virmak inženjering je preduzeće specijalizovano za izradu jedinstvenih kliznih sistema namenjenih za zastakljivanje terasa bez obzira na oblik. Virmak sistemom zastakljivanja se efikasno i atraktivno mogu napraviti i preklopni stakleni zidovi i klizni sistemi, tj. klizni stakleni pregradni zidovi.
Virmak sistemi zastakljivanja se mogu koristiti za različite namene, a najčešće je to zastakljivanje balkona i terasa, zimske bašte, odvajanje prostora pokretnim staklenim pregradnim zidovima, zastakljivanje bašti restorana, zastakljivanje izloga prodavnica.

Bulevar oslobođenja 337c, Beograd