fbpx
yell.rs

Vidya yoga

Vidya Yoga centar se uglavnom bavi obukom joga instruktora, kao i održavanjem redovnih časova hatha joge. Povremeno se organizuju seminari pravilnog i jogičkog disanja – pranajame, kao i dvo-mesečni kursevi meditacije. Svakog leta se organizuju aktivni godišnji odmori na moru, na Hvaru, uz vežbanje joge, disanja i opuštanja u borovoj šumi  pored mora.
Vidya Yoga škola za obuku joga instruktora je registrovana kod najeminentnije asocijacije joga škola i instruktora joge u svetu, u Yoga Alliance (www.yogaalliance.org) u Americi.  Vidya Yoga kurs za obuku joga instruktora je intenzivan sedmomesečni kurs koji ove godine počinje 24.oktobra 2015. (http://www.vidyayoga.net/kurs-za-obuku-joga-instruktora.html)
Zajedno sa Udruženjem babica Srbije, Vidya Yoga redovno održava četvoro-mesečne kurseve za obuku joga instruktora za rad sa trudnicama. Kurs prenatalne joge je takođe akreditovan kod Yoga Alliance. (http://www.vidyayoga.net/kursevi/kurs-za-obuku-joga-instruktora-za-rad-sa-trudnicam/)
Vidya Yoga centar i školu vode dugogodišnji učitelji joge; Dragan Lončar i Ivana Jovanović – (http://www.vidyayoga.net/dragan-loncar/info/biografija.html).
Dragan Lončar je rođen u Tel Avivu, u Izraelu, 02.01.1957. Sa jogom se upoznao tokom studija u inostranstvu 1976 god i od tada je redovno praktikuje. Boravio je u Indiji nekoliko puta, pohađajući razne kurseve iz oblasti joge i meditacije. Izučavao je sanskrit, indijsku astrologiju  i ezoternu pozadinu mitova i rituala drevne Indije. Učitelj je joge od 1982 god. Dragan Lončar je prvi u Srbiji počeo da uvodi standarde svetskih joga asocijacija. Predsednik je Joga Alijanse Srbije i predstavnik Evropske Joga Alijanse.
Ivana jovanović je rođena 02.03.1981 u Beogradu. Sertifikovani je joga učitelj Vidya Yoga škole. Vodi redovne časove joge i radi na obuci joga instruktora u Vidya Yoga školi. Član je Evropske Joga Alijanse. Diplomirala je na Sportskoj Akademiji u Beogradu.  Jogom se bavi od 1992 god.

Vojvode Dobrnjca 26, Beograd