fbpx

Fruit company

Uvoz i veleprodaja svežeg voća i povrća po celoj Srbiji. Uvek dostupno sveže voće i povrće, postavilo nas je u sam vrh i učinilo mogućim snabdevanje celog tržišta širokom lepezom svežih kvalitetnih proizvoda, u različitim pakovanjima koje pravimo i prilagođavamo vašoj želji i potrebi.

Veleprodaja svežeg voća i povrća – Fruit company.

Fruit company je osnovana krajem devedestih godina proslog veka. Porodična firma koja se od nastanka bavi uvozom, otkupom, prodajom i distribucijom svežeg voća i povrća.

Mi smo centar prodaje voća i povrća u Srbiji! Pratimo situaciju i potražnju ispunjavajući sve potrebe i zahteve tržišta 365 dana godišnje, uz pomoć našeg distributivnog centar koji je opremljen kako uvoznim; tako i domaćim voćem i povrćem od domaćih proizvođača. Naša roba se skladišti na idealnim temperaturama koje proizvod zahteva i na istom mestu se priprema za isporuku svim kanalima prodaje.

Pored širokog spektra ponude, pored prodaje uvozne zelene banane, bavimo se i dozrevanjem banana pomoću zreonica.

Raznovrsnim asortimanom izvoznog programa pored većih kompanija, naša veleprodaja je posebno interesantna i srednjim preduzećima zbog mogućnosti poručivanja raznovrsnog tovara.

Upravo zbog takve odgovornosti i nivoa organizacije uvek smo spremni za isporuku.

Snabdevanje vodećih trgovinskih lanaca u Srbiji

Naše proizvode možete naći na zelenim pijacama, prodavnicama specijalizovanim za prodaju voća i povrća, tradicionalnim prodavnicama, kao i u super i hiper marketima, kao što su Maxi, Idea, Metro, Roda, Dis, Aman, Aroma, Prodavnica Sunce, Tempo, Mercator i Shop & Go.

Posvećenost poslu i sticanje iskustva kroz godine donele su kontinuiran rast prometa i broja zadovoljnih kupaca. Mi smo ponosni na to da snabdevamo sve vodeće trgovinske lance u Srbiji. Naš vozni park spreman je da do svakog kupca stigne u što kraćem roku.

Tu smo za svaki dogovor i vid saradnje, a naše profesionalno osoblje sa višegodišnjim iskustvom će u svakom trenutku saslušati Vaše predloge i potrebe. Pogledajte preporuke naših korisnika i uverite se i sami u kvalitet istih.

Strumička 5, Beograd

    • 7 godina ranije

    Sve pohvale za saradnju !

    Milos Milic