fbpx
montazni-gradjevinski-kontejneri

Varmus

Varmus je firma čija su osnovna delatnost montažni građevinski kontejneri, njihova izrada i montaža. Kontejneri su idealno rešenje za sve grane privrede i mogu se koristiti kao portirnica, magacinski prostor, poslovni prostor ili ugostiteljski objekat.

Montažni građevinski kontejneri

Naša kompanija je osnovana 2016. godine, a odlučili smo da naziv kompanije bude „Varmus“, jer smo želeli da naziv bude sasvim drugačiji od ostalih. Reč dolazi iz Finskog jezika, jer smo želeli da se značenje reči uklapa sa sigurnošću naših proizvoda, kao i da klijenti budu zadovoljni i sigurni u naše proizvode.

Kada su u pitanju mobilni objekti, njihova prednost je u tome što za njihovo postavljanje i korišćenje nije potrebna posebna priprema terena. Ovakav objekat može da se postavi bilo gde u dvorištu (na placu). Kasnije se može po potrebi premestiti na neku drugu lokaciju.

Klijenti često ne mogu da dobiju građevinsku dozvolu za zidani objekat na nekoj lokaciji ili jednostavno žele brže rešenje svog problema bez pribavljanja brojnih dozvola. Zato Varmus kompanija svojim klijentima kao rešenje nudi module od kontejnera. Na zahtev klijenata, ovlašćeno lice kompanije Varmus izlazi na teren radi procene terena i zatim se u kratkom vremenskom roku zainteresovanom klijentu šalje ponuda.

Konkretna korist svakog klijenta koji dogovori saradnju sa našom kompanijom je brzina izrade kontejnera i modularnih objekata, isporuka i postavljanje gotovih modula na dogovorenu lokaciju, kao i povoljna cena.

Izrada i montaža kontejnera

Montažni građevinski kontejneri su standardnih dimenzija 600x240x255 cm. Dimenzije se mogu prilagoditi potrebama i želji kupca. Konstrukcija je napravljena od metalnih profila, što obezbeđuje čvrst i stabilan objekat. Zidovi i plafon su obloženi izolacionim panelima ispunjenim poliuretanskom penom, debljine 4 cm i 5 cm. Pod je obložen OSB pločama i prekriven termoizolacionom folijom i laminatom. Kontejneri sadrže vrata i prozore. Električna instalacija obuhvata: razvodnu tablu, prekidač, utičnice i led rasvetu.

Prednosti montažnih građevinskih kontejnera u odnosu na zidane objekte su mnogobrojne. To su kraće vreme proizvodnje, mobilnost objekata, mogućnost brzog proširivanja ili smanjivanja objekata, a takođe i pristupačnija cena.

Kontejneri koji se nalaze u asortimanu kompanije dele se u nekoliko kategorija, i mogu biti:

  • Standardni građevinski kontejneri;
  • Modularni građevinski kontejneri;
  • Magacinski građevinski kontejneri;
  • Sanitarni građevinski kontejneri;
  • Montažni kontejneri za portirnice.

Za proizvodnju modula koristimo sledeće materijale: čelična konstrukcija, poliuretanski i sendvič paneli, osb ploče, laminat, sanitarije, električne instalacije i materijale na zahtev klijenta.

Module proizvodimo i isporučujemo na zahtev po dimenzijama koje su, pre svega, izvodljive zbog transporta. Pojedine module montiramo i na licu mesta.

Konstantno radimo i na edukaciji i usavršavanju zaposlenih, promovišemo kompaniju i proizvode, ali najviše posla imamo zahvaljujući preporuci zadovoljnih klijenata. Potražujemo poslovne partnere (zastupnike) u Hrvatskoj, Slovačkoj, Sloveniji, ali i drugim zemljama…

Konkretna korist svakog klijenta koji dogovori saradnju sa našom kompanijom je brzina izrade kontejnera i modularnih objekata, isporuka i postavljanje gotovih modula na dogovorenu lokaciju, kao i povoljna cena.

Dobrodošli u kompaniju Varmus! Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije koje se tiču naših proizvoda i usluga.

21470 Bački Petrovac