fbpx
Idest – projekti

Idest

Od svog osnivanja 1999. godine, Idest Group nastavlja da se širi međunarodno. Kompanija se oslanja na godine iskustva stečenog u sektorima: projektovanje i upravljanje projektima, bezbednost i upravljanje gradilištima i kontrola kvaliteta.

Inžinjering, projektovanje i upravljanje projektima – Idest.

Idest doo je mlada i vitalna inženjering firma koja pruža integrisane usluge za inženjering, nabavke i sektor građevinarstva (EPC). Idest doo je balkanska sestra kompanija Idest grupe.

Pridržavajući se principa etičkog i odgovornog dizajna, Idest strateški integriše svoje različite i komplementarne veštine kako bi osigurao uspeh u svim fazama izgradnje.

IDEST doo je društvo sa ograničenom odgovornošću, registrovano u Srbiji, sa registrovanim novčanim kapitalom od 2.789.645,00 dinara.
Idest doo je osnovana 2010. godine i počela je aktivnosti na projektu fabrike Fiat automobili Srbija (FAS). Ugovoreni su radovi renoviranja pogona nekadašnje fabrike automobila Zastava u Kragujevcu na 140 hektara površine. Obim radova renoviranja je obuhvatio površinu od 354.000 kvadratnih metara, uključujući i sve oblasti u kojima su smešteni dobavljači FAS-a (komponentaši). Ukupan budžet projekta pod Idestovom odgovornošću je bio više od 71.000.000 evra. Idest doo je koordinirao više od 80 izvođača radova sa do 2500 radnika na dan.

Idest doo ima kancelariju od više od 320 kvadratnih metara u centru Kragujevca; u ulici Branka Radičevića, u kojoj radi 20 zaposlenih: dođite i posetite nas!

Naša misija: integrisati tehničke, menadžerske, operativne veštine u procesu izgradnje.

Pružene usluge:

  • Integrisane inženjerske usluge za projektovanje;
  • Izgradnja i upravljanje projektima;
  • Koordinacija bezbednosti;
  • Tehnička obuka;
  • Konsultantske usluge;
  • Tehničke i usluge upravljanja za građevinske objekte i sisteme (mehaničke, električne i vodovodne instalacije), glavni izvođač radova građevinih projekata ’’ključ u ruke’’.

Naši klijenti: Fiat Group Automobiles / Fiat automobili SRBIJA DOO (FAS), Magnetti Marelli D.O.O. (MM), Magnetti Marelli Automotive DOO (VMA), Johnson KONTROLA Magnetti Marelli doo (JCMM), TS MONTAŽA DOO, ITALAPPALTI DOO, RTR Srl, SMA SERVIS DOO.

Za sve informacije kontaktirajte nas putem maila kontakt@idestgroup.com

Pogledajte preporuke zadovoljnih korisnika naših usluga.

Milice Srećković 26, Kragujevac