fbpx

Frizerski salon Head Clean – Specijalna nega glave

Garantovano efikasni mehaničko – hemijski tretmani protiv vaški u kosi za decu i odrasle. Jedinstvena usluga na našem tržištu, frizerski salon za uklanjanje vaški iz kose. Specijalna nega glave u našim salonima.

Frizerski salon za uklanjanje vaški – Frizerski salon Head Clean.

Salon posluje od 2014. godine i lider je u ovoj oblasti na tržištu Srbije i regiona. Od osnivanja pa do danas, u salonu je uspešno tretirano više hiljada klijenata.

Profesionalni salonski uslovi, profesionalna kozmetika, stručno osoblje, kvalitetni preparati, diskretna usluga i pristupačne cene! Pored toga kod nas možete kupiti kvalitetne preparate za uklanjanje vaški.

Profesionalni tretman čišćenja vaški kod dece i odraslih

Usluge koje nudimo u našem salonu:

  • Pregled kose i dijagnostika;
  • Tretman kose standardnim hemijsko – mehaničkim postupkom;
  • Tretman kose bez primene hemijskih sredstava za mlađu decu, trudnice ili klijente sa razvijenom osetljivošću na hemikalije ili nadraženom kožem glave;
  • Saradnja sa privatnim školama i vrtićima;
  • Saradnja sa državnim školama po zahtevu roditelja.

Takođe, u našem salonu se možete informisati kako se dalje zaštititi od prenošenja vaški ili kako da se eventualno sami najbolje nosite sa ovim problemom u kućnim uslovima, ukoliko niste u mogućnosti da zakažete profesionalni tretman.

Salon Head Clean želi da aktivno doprinese razvoju bolje i srećnije Srbije i angažuje se u humanitarnom radu besplatno pružajući uslugu za decu u pojedinim ustanovama i organizacijama koje zbrinjavaju decu.

Salon Head Clean redovno učestvuje u različitim informativnim emisijama na televiziji, radiju i časopisima, kao što su RTS, Pink, B92, Večernje novosti, Telegraf, Kurir itd; gde govorimo o problemima sa vaškama i njihovom tretmanu.

Za dolazak na tretman preporučujemo klijentima da zakažu dan ranije, iako svima nastojimo da izađemo u susret i obezbedimo termin koji im najviše odgovara.

Cena usluge zavisi prevashodno od dužine kose, kao i težine infestacije. Za sve informacije o našim uslugama kontaktirajte nas, a mi ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Pogledajte preporuke zadovoljnih korisnika naših usluga.

 

Kolašinska 22, Beograd

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku