fbpx
yell.rs

Tricom

Tricom – limarsko bravarska radionica, trgovina sredstvima za rad, pomoćnim i potrošnim materijalom za rad

1966. godine počinje sa radom limarsko-bravarska radionica Trivanović. Osnovna delatnost radionice je limarska galanterija, izrada i montaža limarskih profila, krovopokrivački radovi „dupli falc“, trapezni limovi, ventilacija, klimatizacija i ostali limarski radovi i usluge. Pored osnovne delatnosti radionica se bavi bravarskim, varilačkim radovima, izkivanjem sa termičkom obradom, jer je tradicija porodice Trivanović kovačka, limarska i potkivačka delatnost, pre II svetskog rata.

1992. godine radionica se preregistruje u preduzeće i proširuje svoju delatnost na trgovinu metalom i metalnom galanterijom. Takođe se značajno povećava asortiman mašina, opreme i alata za radioničke doradne poslove i usluge. Filozofija preduzeća je da nema konkurenciju već samo poslovne prijatelje i saradnike pa tako većina limara, bravara i ostalih pravnih lica u metalo-prerađivačkoj delatnosti u širem okruženju sarađuje sa našim preduzećem.
Delatnosti preduzeća Tricom su:
1. Proizvodnja i usluge u metaloprerađivačkoj delatnosti
2. Trgovina na veliko i malo
       – Materijalom (čelik, bakar, aluminijum, šavne cevi, elementi za kovane ograde, grifovano pletivo, okrugle cevi, četvrtaste cevi, aluminijumska lamperija, zp profili, pocinkovani lim, lim u tabli, limovi,  cevi raznih profila, aluminijumski profili)
       – Sredstvima za rad (alat, alati za varenje, oprema i pribor)
       – Pomoćnim i potrošnim materijalom (šrafovska roba, okovi, ploče za rezanje i brušenje, kalaj, limarska galanterija – oluci, snegobrani, vetar lajsna)
       – Ostalo (gasni kotlovi, peći, oprema)
3. Limarski, krovopokrivački, galanterijski i ostali radovi u struci na objektima i sečenje lima.
Osnovna zamisao funkcionisanja našeg preduzeća je da u okviru metaloprerađivačke delatnosti našim poslovnim partnerima omogućimo kupovinu materijala i proizvoda u fazi isporuke koja mu odgovara.
• Materijal u fabričkom pakovanju
• Obrada u obliku, količini i izgledu koju partner želi.
• Pravljenje proizvoda koji je partneru potreban.
• I najzad, ugradnja tog istog proizvoda na objektu ili mestu koji njemu odgovara, naravno u skladu sa našim mogućnostima, mašina i alata sa kojima raspolažemo.

U našoj ponudi su: kotlovi na gas, olučni sistemi, vetar lajsne, šrafovska roba, …

Kralja Vladislava 82, Beograd