fbpx
Trgovina

Aman

Kompanija AMAN d.o.o. osnovana je 1992. godine u Beogradu i od tada se kao glavna delatnost izdavaja trgovina i pružanje usluga. Uprkos svetskoj ekonomskoj krizi, kompanija svoj bitan razvoj beleži i od 2008. godine, kada kreće sa otvaranjem i povećanjem broja maloprodajnih objekata na teritoriji Beograda i u okolnim mestima.

Trgovina i maloprodajni objekti – Aman.

U decembru 2010. godine otvaramo prvi od pet prodajnih objekata pod nazivom „HARD DISKONT“; u kojima je izložena roba po najpovoljnijim diskontnim cenama na tržištu. Trenutno smo jedina kompanija na tržištu sa ovakvim konceptom maloprodajnih objekata.

U junu 2012. godine kompanija Aman preuzima lanac „SOS Marketa“ sa maloprodajnom snagom od 30 objekata.

2015. godine kompanija Aman preuzima trgovinske lance „Višnjica Dućani“ i „Interex“.

U ukupnom broju, kompanija Aman je na kraju 2015. godine imala 189 maloprodajnih objekata i preko 2000 zaposlenih.

Danas je kompanija Aman drugi domaći prodajni lanac u Srbiji.

Ponosni smo što smo u ovom trenutku vodeći domaći trgovinski lanac u Beogradu sa najvećom stopom razvoja od osnivanja i nabrže rastući trgovinski lanac u Srbiji.

Aman kompanija kao jedan od vodećih domaćih trgovinskih lanaca raspolaže sa preko 20.000 različitih artikla u asortimanu. Pored poznatih brendova  Aman i Aman Plus marketi vam nude uvozne artikle visokog kvaliteta. Artikli iz čitavog sveta obuhvataju sve kategorije od prehrambenih proizvoda koje krasi raznovrsnost ukusa, do kvalitetne i cenovno pristupačne tekstilne i kućne galanterije. Uvozni artikli su jedinstveni na našem tržištu i možete ih naći samo u Aman i Aman Plus objektima.

Veliki uspeh u poslovanju

2008. godine: 168 zaposlenih i 15 objekta

2019. godine: preko 3000 zaposlenih i 214 objekata

Za ovakav uspeh zaslužni su svi zaposleni u kompaniji, jer uspeh ne čine dobra vremena već ljudi. Zato se bavimo i dobrim međuljudskim odnosima, kako unutar kompanije tako i sa našim vernim potrošačima i poslovnim partnerima.

Cilj nam je da kvalitetom usluge i proizvoda, uz realne cene, postanemo prvi izbor postojećim i budućim potrošačima. Pogledajte preporuke naših zadovoljnih kupaca.

Vinogradska 52a, 11271 Beograd

    • 9 godina ranije

    Postovani,zeleo bih ovim putem da pohvalim Vasu radnicu u objektu u ulici Pere Velimirovica, jer ono sto sam ja jutros video to jos nigde nisam doziveo. U pitanju je jedna mlada devojka koja radi na kasi, uvek nasmejana, a tempo kojim ona radi prosto je nemoguc. Zaista je jako brza u kucanju i takvu osobu bi pozeleo svaki poslodavac. U zelji da imate jos puno takvih radnika, srdacan pozdrav.

    Aleksandar Melovic