fbpx
Poslastičarnica

Anči kolači

Anči kolači umetničke torte su izrađene od dnevno svežih jaja uz korišćenje tradicionalnog znanja i umeća vrhunskih majstora. Sve torte spremaju se po domaćim receptima od jaja, oraha, lešnika ili badema, čokolade, slatke pavlake, svežeg voća… Obrada sastojaka je prvenstveno manuelna, filovi se kuvaju na pari, a za svaku tortu se pojedinačno mute kremovi i peku ili suše korice. U tortu ne stavljamo konzervanse, aditive, poboljšivače ukusa i supstitute.

Domaće torte i kolači za sve prilike – Anči kolači.

Naš bogati asortiman čini ponuda svih vrsta kolača i torti za sve prilike:

 • Torte: posne, mrsne, svadbene ili mladenačke, rođendanske, dečije, saher torta, čokoladna torta, voćna torta. Kod nas možete dobiti tortu na parče, ili na kilogram.
 • Kolači – sitni kolači za slave, posni kolači, mrsni kolači, slavski kolači i slavsko žito. Zatim krempite, baklave, orasnice, mafini, vanilice.

Uporedo sa usavršavanjem trudili smo se da očuvamo tradiciju i kvalitet, uvodili nove ukuse i savremenu dekoraciju torti. Naši proizvodi se odlikuju atraktivnošću i kreativnim dizajnom, pri čemu posebno vodimo računa o njihovom kvalitetu i svežini sastojaka.
Poslastičarnica Anči kolači vam nudi izuzetno atraktivne, namenski dizajnirane torte, napravljene od najkvalitetnijih materijala. Ukoliko u našoj ponudi ne nađete ono što tražite ili imate specifične zahteve u pogledu izgleda ili sadržaja torti možete nam poslati svoj predlog, sliku ili ideju, a mi ćemo napraviti tortu prema vašim zahtevima i našim mogućnostima.

Zbog ograničenosti kapaciteta koliko možemo da uradimo, a vikendom i praznicima je veća gužva, porudžbinu je poželjno napraviti 7-10 dana ranije, a minimum jedan dan (UKOLIKO KAPACITET POPUNJENOSTI DOPUŠTA).
Za izradu jestivih figurica je ponekad potrebno više dana zbog sušenja. Nikad nije rano poručiti tortu, tj. moguće je porudžbinu napraviti i nekoliko meseci ranije.

Svakodnevno u prodaji u našoj poslastičarnici imamo gotove torte koje su raznih oblika, veličina i ukusa i koje su uglavnom moderno svečano dekorisane čokoladom ili šlagom.

Lava Tolstoja 13a, Pančevo

  • 8 godina ranije

  Ubedljivo najlepše torte u Srbiji! Torte su preukusne i savršene! Svaka čast majstorima!

  Vera M.

  • 5 godina ranije

  Naručila sam detetu za rođendan tortu, oduševljeni smo svi, i izgledom i ukusom. Od sada nemam više dilemu oko izbora poslastičarnice. Anči kolači ubedljivo najbolja!!!

  Ivana Samolov