fbpx
Papirna galanetrija

Forma Bravo

Proizvodnja i promet papirne galanterije, ubrusi, toalet papir i salvete, od sirovina proizvedenih po najvišim EU standardima. Za sve partnere u mogućnosti smo da proizvedemo proizvod po narudžbini, u svim vrstama ambalaže. Raspolažemo velikim prizvodnim kapacitetetima, tako da smo u mogućnosti da naručenu robu isporučimo u kratkom roku. Viškove recikliramo u saradnji sa najboljim kompanijama za reciklažu.

Toalet papir, salvete, papirna galanterija – Forma Bravo.

Već čitave dve decenije mi svakodnevno radimo na razvoju, na unapređvanju naših tehnoloških procesa, na stvaranju novih proizvoda, na poboljšanju kvaliteta, na očuvanju prirode. Ali, pre svega mi radimo na tome da vaš život bude bolji, svakodnevno.

Osluškujući potrebe naših potrošača idemo u korak sa vremenom i tržištem, stvaramo nove proizvode, uvek beskompromisno, uz želju da budu najbolji. Najbolji za naše potrošače i najbolji za prirodu. Sve naše sirovine su proizvedene po najvišim EU standardima, a sve naše viškove recikliramo u saradnji sa najboljim kompanijama za reciklažu u zemlji.

Kvalitet proizvoda

Kada vidite logotip BRAVO na nekom od proizvoda, znajte da je to bravo za kvalitet, bravo za ekonomičnost i bravo za vaš odličan izbor.

Mi sarađujemo sa velikm trgovinskim lancima u zemlji i inostranstvu.

Za sve partnere u mogućnosti smo da prizvedemo proizvod po narudžbini, u svim vrstama ambalaže. Raspolažemo velikim prizvodnim kapacitetetima, tako da smo u mogućnosti da naručenu robu isporučimo u kratkom roku. Naša prednost su i naši zaposleni koji su vrlo spretni i iskusni, oni će znati kako da zajedno sa vama izgrade nove uspešne brendove.

Svim našim partnerima nudimo proizvode specijalno kreirane po njihovim potrebama. Izlazimo u susret tako što se prilagođavamo željama različitih ugostiteljskih objekata. Kod nas sami možete da izberete količinu listića u rolni, težinu i broj slojeva toalet papira. Mi smo tu da unapredimo vaše poslovanje i da napravimo proizvode koji su baš po vašoj meri.

Besplatna dostava

Pozovite nas i besplatno ćemo vam dostaviti naše proizvode.

Kod nas priča o dobrom partnerstvu ne završava kvalitetom proizvoda i znalačkim procesom proizvodnje, to je tek početak, kupljene proizvode isporučujemo na adresu po vašoj želji. Raspolažemo sa više vozila, ali i dalje svakodnevno širimo i unapređujemo našu distributivnu mrežu. Kupujući naše proizvode, štedite vreme i izbegavate saobraćajne gužve.

Bore Stankovića bb, Beograd