fbpx
TAKSI TAXI – taksi tabla

Taksi Taxi

Taksi Taksi je nov brend u Beogradu, nastao na temelju već postojećih NBA i CD taksija. S obzirom da su i NBA i CD imali karakter i reputaciju lokalnih taksi službi njihovim spajanjem stvorena je mreža taksista koja pokriva ceo Beograd.

Taksi prevoz u Beogradu – Taksi Taxi.

Kako bi se promenila reputacija i vezivanje NBA taksija za Novi Beograd; a CD taksija za Konjarnik javila se ideja o stvaranju novog brenda sa promenjenim imenom i izgledom krovne oznake, koja će biti prepoznatljiva svugde. Tako je nastao Taksi Taksi.

Novi menadžment je firmu usmerio ka pružanju taksi usluga korporativnim klijentima. U tom smislu učinjeni su mnogi pozitivni pomaci koji su doveli do uspostavljanja saradnje sa kompanijama kao što su: Coca Cola Hellenic, OEBS; Raffieisen banka, Raiffeisen Leasing, marketinška agencija New Moment, Prima media, Gerontološki centar Beograd, Happy TV; Dom zdravlja Jedro, Nokia Siemens, Kingspan, Zajednički informacioni sistemi, Select modeling, restoran Kalemegdanska terasa, restoran Klub Književnika itd.

Klimatizovana vozila, besplatan WI-FI

Usmerenost na korporativne klijente je zahtevala da u svakom segmentu postavimo visoke standarde. Naši vozači su ljubazni, vozila čista, klimatizovana i kategorizovana; a osoblje u call centru i administraciji uvek spremno da klijentu posveti pažnju i izađe u susret. Naš menadžment je veoma kreativan i otvoren za saradnju. Upravo zahvaljujući tome dobili smo potpuno novu dimenziju koja nam je omogućila da proširimo polje svojih delatnosti. Tokom 2013. godine pažnja je usmerena i na velike manifestacije, pa smo bili oficijalni prevoznik prolećnog Fashion Selection-a; sajma fitnesa Wellfit 2013, kao i Noći Reklamoždera.

Naša misija je da svakom klijentu pružimo uslugu na najvišem nivou i doprinesemo stvaranju pozitivnije slike, kako kada su u pitanju taksi službe, tako i sami taksisti. Želja nam je da stvorimo mrežu koja će omogućiti da; prilikom poziva iz bilo kog dela grada, čekanje na vozilo bude minimalno, a da se svaka stranka do svog odredišta preveze bezbedno i udobno.

Sve novine koje uvodimo usmerene su ka ostvarivanju pogodnosti, pre svega za stranke, a potom i za same taksiste i tom smislu želimo da budemo lideri.

Naručivanje putem aplikacije za smart mobilne uređaje

U avgustu 2014. Taksi Taksi je počeo da koristi inovativni taxi sistem, koji je znatno unapredio funkcionisanje call centra; obezbedio monitoring nad svim taksi vozilima i doneo brojne nove mogućnosti. Aplikacija za rad u call centru maksimalno optimizuje ceo proces i omogućava operaterima da istovremeno odgovore na veliki broj poziva i da svakoj stranci pronađu slobodno vozilo u vrlo kratkom roku. Svako vozilo Taksi Taksi-ja je opremljeno tablet računarom sa Android platformom. Komunikacija sa call centrom se odvija putem GPRS-a; a GPS omugućava operaterima dvadesetčetvoročasovni monitoring, u realnom vremenu, nad svim taksi vozilima.

Taksi Taksi je za svoje stranke obezbedio inovativnu aplikaciju za naručivanje vozila putem smart mobilnih uređaja. Aplikacija Vam omogućava da brzo i lako naručite taksi prevoz, u tri jednostavna koraka.

Naša vizija je Taksi Taksi kao brend postane prepoznatljiv u Beogradu, a potom i Srbiji. Da budemo prvi izbor svake kompanije, kojoj je potreban taksi prevoz, odnosno da Taksi Taksi i broj telefona 19 9 19 budu prva asocijacija svakome ko pomisli na taksi.

Đorđa Stanojevića 11/8, Beograd