fbpx
sunline_travel_-_turisticka_agencija

Sunline travel

Sunline travel – Letovanje Tunis 2018, Zimovanje Tunis

Sunline travel je prvi specijalizovani turoperator za Tunis osnovan 2003. godine, a od leta 2007. godine posluje u sastavu velikog hotelskog lanca EL MOURADI HOTELI i SUNSHINE HOLIDAY GROUP sa svetski priznatim standardima ABTA i ATOL.

Sunce, more i pesak su ono što većinu ljudi nagoni na putovanje u Tunis, ali Tunis nudi mnogo više od toga – istorijski spomenici, kultura i tradicija, stari zanati i bogat program talasoterapije, izvanredna hrana, nasmejana i vedra lica domaćina i to je zapravo sažetak svega što čini ovu zemlju prijatnom za boravak u toku cele godine – i Letovanje 2018. u Tunisu i zimovanje 2017/2018 u Tunisu uključujući i doček Nove Godine 2018, kao i novogodišnja putovanja 2018.

Smeštaj za svačiji ukus, uzrast i materijalne mogućnosti – najluksuzniji hoteli na ultra All inclusive bazi 24 sata dnevno, ali skromniji hoteli na polupansionu, koji su podjednako dobri, hoteli u šumovitom severnom Tunisu i hotelu u pustinji koji plene svojim luksuzom, za svakoga se može naći mesto pod toplim suncem Tunisa.

Dobrodošli u Sunline na Vašem putu za Tunis!

Pratite našu sunčanu liniju do Tunisa!

Među našom ponudom su i evropski gradovi, Malta, Turska, Grčka, Dubai…

Beogradska 18, Beograd