fbpx
Stovarište Brajo – camova gradja

Stovarište Brajo

Na stovarištima Brajo u ponudi je najkvalitetnija rezana drvena građa i obla čamova građa. Mogućnost izrade građe po vašoj specifikaciji – rezana građa svih dimenzija, dimenzije po porudžbini kupca.

Rezana drvena građa, čamova građa.

Naše stovarište rezane drvene građe postoji jos od 2005. godine. Od samog starta se bavimo svime što je u domenu drveta i njegove prerade.

Na mašinama za rezanje drveta, vršimo uslužno rezanje trupaca svih vrsta:

  • Daske;
  • Fosne;
  • Grede;
  • Štafne;
  • Letve;
  • Krovnu konstrukciju.

Prodaja rezane građe od drveta i dimenzija po želji kupca. Rezana građa od bukve, lipe, hrasta, jasena, bagrema, smreče, jele, belog bora, crnog bora, oraha, bresta i topole.

Kod nas možete pronaći sve što je u domenu drveta, krovne konstrukcije, kao i stolarsku građu. Tim iskusnih kolega sa kojima svakodnevno radimo je spremno da odgovori na sve vaše zahteve. Bilo da se radi o manjem ili većem projektu, svakom pristupamo sa mnogo pažnje i samim tim smo posvećeni svom poslu kako bi Vi bili zadovoljni.

Više od trgovine, partner: Tim iskusnih majstora u Brajo stovarištu je spremno da odgovori na sve Vaše zahteve. Bez obzira da li gradite kuću ili popravljate ogradu, za nas je svaki projekt značajan. Prilazimo mu sa pažnjom i posvećenošću da na kraju budete zadovoljni 100%.

Iza nas su godine iskustva u ovoj oblasti, ali i mnogo zadovoljnih klijenata. Ukoliko su Vam potrebne ikakve informacije u vezi sa našim uslugama, kontaktirajte nas. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja i otkloniti svaku nedoumicu.

Kružni put 10b, Beograd