fbpx
yell.rs

Sportski centar Banjica

Sportski centar Banjica se nalazi u jednom od najlepših delova Beograda, nadomak banjičke šume, svega pet kilometara od centra grada do kojeg se dolazi uz pomoć jako dobrih autobuskih i trolejbuskih veza.

Sportski centar Banjica sadrži dva zatvorena olimpijska bazena i dva otvorena olimpijska bazena, kao i dva mala bazena predviđena za neplivače (otvoreni i zatvoreni). U sportskom centru Banjica održava se škola plivanja za decu i odrasle, srednji i napredni kurs plivanja, škola vaterpola za decu, umetničko-sinhrono plivanje, korektivno plivanje. Zimski bazen je na raspolaganju posetiocima svaki dan u godini dok letnji bazen, sa moderno uređenim platoom za sunčanje i odmor predstavlja pravi magnet za posetioce u periodu od juna do avgusta.

Od pratećih sadržaja u Centru postoje medicinski centar, sauna, teretana, individualne i grupne svlačionice sa tuševima, stolovi za stoni tenis, prodavnica sportske opreme i kafe. Centar je predviđen za održavanje sportskih takmičenja na vodi i to vaterpolo, plivanje, sinhrono plivanje.

Posebnu draž ovom objektu daju šest teniskih terena sa reflektorima i hala sa tri teniska terena, najsavremeniji balon sa rasvetom za dva terena, pa tako ljubitelji ovog sporta nisu uskraćeni igranja i u zimskim mesecima. Korisnicima teniskih terena su na raspolaganju i svlačionice sa tuševima.

Sportski centar Banjica se svakim danom usavršava, kako svojim izgledom tako i novim sadržajima. Na njemu svako može pronaći odgovarajući vid rekreacije o čemu svedoči i veliki broj stalnih gostiju.
 

Crnotravska 4, Beograd

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku