fbpx
Aura – kombinacija boja za plazu

Aura

Kompanija Aura se već 21 godinu brine o prirodnoj lepoti i nezi žene. Duga tradicija je iza nas, a pred nama nove ideje, snom praćene. 2016. godine otvorili smo Aura Beauty Lounge centar. On je pravi beauty, umetnički kutak. Spoj minimalizma, elegancije i glamura u srcu Beograda, oslikava modernu ženu kroz svoj unutrašnji dizajn. U njemu je kreiran svet u kojem se svaka dama oseća prijatno, prihvaćeno i voljeno. Odiše toplinom i sigurnošću.

Šminkanje, kako se savršeno našminkati – Aura.

Pobrinuli smo se o svakom detalju kako bi vaš boravak ovde bio nezaboravan. Šminkanje u našem centru će od Vas napraviti pravog profesionalca.

Koncepcija ovog magičnog centra nosi savremenu i praktičnu  ideju – kako se savršeno našminkati i istaći lepotu vašeg lica uz pomoć profesionalne kozmetike. Učeći korak po korak tehnike šminkanja sa našim make up artistima. Iskreirajte svoje lice sa nama, a mi ćemo vam pokazati najsjajniji način. Učite i volite sebe, jer svojom lepotom zaslužujete samo najbolje. Postanite najbolja verzija sebe u Aura Beauty Lounge-u, dok zajedno ispijamo kafu ili čaj, u pozadini se čuje muzika koja stvara filmsku priču u kojoj ste vi glavna junakinja ispred ogledala, pod svetlima reflektora. Moguće je biti sve što poželite!

Život je pun izbora, a vi načinite onaj pravi. Ukoliko želite da iznenadite svoju prijateljicu, majku, profesorku, komšinicu poklonom, izaberite naš poklon vaučer, kojem će se obradovati svaka dama, jer će kroz negu i šminku otkriti najlepše delove svoje celine i osetiti njenu harmoniju.

Aura Beauty Lounge je na usluzi vašoj lepoti – naučite sa nama tehniku šminkanja. U znanju je moć.

“Stil je način da kažete ko ste, a da ne morate ni da progovorite.” Rejčel Zoi.

Neka Vaše lice govori umesto vas. Aura Beauty Lounge centar tu je za sva Vaša pitanja, nedoumice i za sve konsultacije.

Magija započinje vašim dolaskom. Sve ostalo prepustite nama. Dobro došli!

Dubljanska 31, Beograd