fbpx
šlepanje kamiona

Šlep Služba Mladenović

Šlep služba i auto servis Mladenović Mile je firma koja se bavi različitim uslugama šlepanja i popravki oštećenih vozila na putu. Pomoć na putu 24h. Posebno smo se specijalizovali sa usluge šlepanja i auto servisa u oblasi Niša i Južne Srbije.

Šlep Služba Niš, pomoć na putu 24h, auto servis 

Ukoliko Vam je potrebna pomoć na putu, šlepanje vozila, kao i popravka oštećenih vozila možete nas kontaktirati. Možemo se pohvaliti da posedujemo dvadesetogodišnje iskustvo u ovom poslu.

Šlep služba Niš

Pružamo pomoć na putu 24h u slučajevima kada dođe do oštećenja vozila, odnosno kada je potrebno da se vozilo skloni sa puta. Usluga asistencija na putu u tom pogledu može obuhvatati različite usluge:

 • Izvlačenje vozila sa puta – izvlačenje vozila nakon saobraćajnih nezgoda, izvlačenje nakon sletanja sa druma, izvlačenje oštećenih i havarisanih vozila, itd;
 • Uklanjanje i šlepanje vozila – prevoz vozila, kao i prevoz putnika do željenog odredišta. Takođe, možemo Vam organizovati prenoćište.

Kako smo opremljeni specijalnim vozilima, možemo obaviti šlep za bilo koji tip vozila:

 • Izvlačenje, uklanjanje i prevoz teških teretnih vozila – šlepanje kamiona, šlepanje autobusa;
 • Auto šlep  –  šlepanje automobila, posebno šlepanje havarisanih automobila; tu su i kombi vozila, motocikli.

Auto servis

Iako je naglasak na šlep služba Niš i područje južne Srbije, takođe obavljamo usluge popravki oštećenih vozila. U najkraćem roku izlazimo na teren, obavljamo šlepanje i popravku kvara na vozilu. Dok se obavlja popravka vozila, Kao što smo pomenuli,  možemo da Vam organizujemo smeštaj ili prevoz do odredišta koje želite.

Pored ovog, kod nas možete dobiti i druge vrste usluga:

 • Pružanje administrativnih i tehničkih usluga – špediteri, carinska služba, veštačenje ukoliko dođe do oštećenja robe koja se transportuje i sl;
 • Utovar, istovar i pretovar robe;
 • Skladištenje vozila ili robe, ukoliko je to potrebno nakon šlepanja.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć na putu 24h, šlep služba Niš, ukoliko imate bilo kakav problem sa vozilom, pozovite nas i u najkraćem roku ćemo rešiti problem sa Vašim vozilom. Nalazimo se u neposrednoj blizini auto puta, stoga veoma brzo možemo obaviti dolazak na teren.

Uz to, moramo napomenuti da posedujemo izuzetno kvalifikovan kadar. Naši zaposleni su tu da Vam svojom stručnošću pomognu u rešavanju problema koji Vam se dogodio na putu. Upravo zato možemo istaći da je ključ našeg poslovanja u oblasti šlepanja, auto servisa i drugih uluga vezanih za pomoć na putu u profesionalnoj usluzi koju pružamo.

Takođe, trudimo se da gradimo poverenje dugi niz godina, što može može da potvrdi veliki broj zadovoljnih i lojalnih klijenata i njihove pozitivne preporuke.

Niš - Crveni Krst, Srbija

  • 5 godina ranije

  Preporučujem saradnju