fbpx
sime_specijalni_efekti_-_baloni

Šime specijalni efekti

Šime specijalni efekti – Veleprodaja pirotehnike, izvođenje vatrometa

Firmu Šime-specijalni efekti je 1993. godine osnovao pirotehničar, Ljubomir Šimić – Šime, jedan od vodećih majstora za vatromete i specijalne efekte kod nas, koji se ovim poslom bavi 25 godina. Sedište firme nalazi se u Novom Sadu, gde se nalaze i veleprodaja i maloprodaja.

Šime-specijalni efekti d.o.o. se bavi sledećim poslovima iz oblasti pirotehnike:
– izvođenje vatrometa,
– priređivanje piro-predstava i
– izvođenje specijalnih efekata.
Firme čiji smo zastupnik i distributer, Vulkan-Shogun i Privatex Pyro, jedne su od vodećih firmi u Kini za proizvodnju pirotehnike, odnosno vatrometa. U ponudi imamo petarde, vulkane i fontane, vatrometne rakete, rimske sveće, vatrometne baterije – boksovi, sitna pirotehnika, konfete…

Svi izvođači u našoj firmi imaju položene certifikate za izvođenje vatrometa, kao i veliko iskustvo. Posedujemo sopstveni magacin i vozila atestirana za prevoz eksplozivnih materija. Organ nadležan za ovu delatnost je Odeljenje za zaštitu od požara i spašavanje MUP-a Novi Sad čiju saglasnost i dozvole za izvođenje vatrometa mi obezbeđujemo.

U stanju smo da ispunimo sve vaše zahteve, zato što na lageru u svako doba imamo dovoljno sredstava. Da biste uživali u čarima vatrometa i piro-predstava, na osnovu svog dugogodišnjeg iskustva preporučujemo vam da angažujete registrovanu i iskusnu firmu.

Stevana Vukomanovića Čike 15, Novi Sad