fbpx

Benels

Preduzeće Benels d.o.o. iz Beograda je firma čija je osnovna delatnost montaža, servisiranje i popravka ugostiteljske opreme, kao što su kafe aparati, ledomati, šporeti, pećnice, friteze.

Servisiranje ugostiteljske opreme i snabdevanje kafom

Firma Benels nastala je 1996. godine kao servis uređaja. Kao preduzeće d.o.o. počinje sa radom 2005. godine i sve do sada se uspešno bavi servisom kompletne ugostiteljske opreme.

Servisisiranje različite ugostiteljske opreme, kao što su kafe aparati (profesionalni i za domaćinstvo), ali i druge opreme, osnovna je delatnost ove firme.

Pored kafe aparata, vrše servis i ostalih uređaja za ugostiteljstvo, kao što su:

 • Ledomati;
 • Mašine za sudove i čaše;
 • Frape mikseri;
 • Šlagomati;
 • Šporeti;
 • Roštilj;
 • Friteze;
 • Peći za picu;
 • Mesoreznice.

Takođe, vrši i distribucju espreso kafe Mokarico, profesionalnih mašina za pranje posuđa – Silanos i sredstava za kuhinjsku higijenu Winterhalter.

Snabdevanje kafom

Preduzeće Benels d.o.o. vam nudi snabdevanje vrhunskom mešavinom kafe Mokarico za pripremu pravog italijanskog espresa i kapućina.

Mokarico kafa je jedinstvena mešavina koju karakteriše skladan odnos slatkog i kiselog, vrlo je aromatična, dobrog ukusa i mirisa. Kafa se prodaje u tri različite mešavine: Mokarico, Columbia i Rossa. Naravno, kafu prati i odgovarajući reklamni materijal sa logom Mokarico.

Godine 2011. Benels d.o.o. otvara i svoju drugu firmu Benmok d.o.o, koja je ovlašćeni uvoznik espreso kafe Mokarico i profesionalnih mašina za pranje posuđa Silanos. Pored uvoza Benmok se bavi i prodajom navedenih brendova, a Benels je prati kao servisna i distributivna služba.

Distribucija deterdženata Winterhalter

Benels se bavi i distribucijom deterdženata Winterhalter za mašinsko pranje čaša i posuđa. Dobra ekipa majstora, odgovarajuće prateće službe, dobra pokrivenost rezervnim delovima i zavidna organizacija, garancija su da će vaš problem biti rešen. Mi brinemo da Vaša ugostiteljska oprema uvek bude spremna za rad.

Benels d.o.o. se može pohvaliti dobro organizovanom ekipom radnika – spoj iskustva i mladosti. Kao servis se trudimo da na zahteve klijenata odgovorimo brzo i kvalitetno u čemu nam pomaže dobra pokrivenost rezervnim delovima i opremljen vozni park. Takođe, isporuku robe vršimo u kratkom vremenskom roku, o čemu svedoče brojni zadovoljni kupci.

Zadovoljstvo nam je da se pohvalimo da su nam poverenje ukazali mnogi renomirani restorani i barovi, kao i javne institucije.

Za sve informacije o našim proizvodima i uslugama možete nas kontaktirati svakog dana u toku radnog vremena, a mi ćemo se potruditi da damo odgovor na svako Vaše pitanje.

Ismeta Mujezinovića 22a, Beograd

  • 7 godina ranije

  Servisiranje kafe aparata je proslo potpuno profesionalno. Svaka cast za Benels.

  Ivan Jugovic