fbpx
turbo ns steel

Ns – Steel

Mašinski centar NS-STEEL 1989 sa višedecenijskim iskustvom i tradicijom bavi se pružanjem usluga kada je u pitanju mašinska obrada, mašinsko čišćenje, izrada ozubljenih delova – zupčanika, CNC sečenjem, proizvodnjom i servisom mašina.

Remont turbina, mašinska obrada, izrada delova i mašinsko čišćenje 

NS-STEEL 1989 poseduje specijalizovani servis za mašinsku obradu i mašinsko čišćenje DPF/FAP filtera i katalizatora. U servisu vršimo remont mašina i motor reduktora, mašinsko čišćenje DPF/FAP filtera i katalizatora za motore sa unutrašnjim sagorevanjem.

U ovu grupu spadaju vozila:

• putnička – automobili, autobusi, kombi vozila;
• teretna – kamioni;
• radne i građevinske mašine.

Delove koje proizvodimo imaju široku primenu kod idustrijskih postrojenja i raznih proizvodno – uslužnih mašina. Pored klasične mašinske obrade izrađujemo i ozubljene delove: zupčanike, lančanike, delove sa unutrašnjim ozubljenjem, puževe i pužna kola, ozubljena vratila, zupčaste spojnice i letve.

Usluge koje pružamo su mašinska obrada – proizvodnja, izrada zupčanika i lančanika.

Mašina za pranje DPF/FAP filtera i SCR katalizatora

Stručan tim inženjera je učestvovao na projektu izrade mašina koju Vam nudimo.

Korišćene su proverene komponente, najkvalitetniji materijali, softver je urađen po našem zahtevu i praktičnom iskustvu koji imamo u oblasti mašinskog čišćenja filtera i katalizatora.

Glavni cilj je bio proizvesti mašinu koja se može sa svojim performansama, jednostavnošću i proverenim metodom uspešno predstaviti na inostranom tržištu.

Ovaj metod obezbeđuje efikasno čišćenje, vraća funkciju DPF filtera i katalizatora na fabričke vrednosti. Ono što je veoma bitno prilikom procesa pranja DPF filter se ne oštećuje i ne gubi EURO NORMA što je najvažnije.

Usluge CNC sečenja vodenim mlazom i plazmom, mašinsko čišćenje DPF/FAP filtera i katalizatora.

Našim saradnicima nudimo uslugu pojektovanja, izradu tehničke dokumentacije i proizvodnju potrebnih delova. Remont mašina i motor reduktora sa izradom njihovih delova.

Ponudu Vam možemo dati na osnovu tehničke dokumentacije, tehničkog crteža, projekta u dxf ili dwg formatu kao i donetog uzorka (u tom slučaju mi izrađujemo tehničku dokumentaciju).

U ponudi imamo opciju sa našim materijalom ili sa Vašim, u zavisnosti od zahteva kupca.

Obrovačka 7, Veternik

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku