fbpx
abd_komerc_-_proizvodnja_viljuskara

ABD komerc

Preduzeće ABD komerc osnovano je 1993. godine i vodeći je proizvođač viljuškara u Srbiji. Pokrivamo preko 80% tržišta. Opremljeni smo za proizvodnju i servisiranje elektro i dizel viljuškara. Vršimo servis svih tipova elektro i dizel viljuškara, koji su zastupljeni na našem tržištu. Takođe, vršimo servis i remont njihovih delova i sklopova.

Prodaja i servis viljuškara – ABD komerc.

U našem servisu rade dobro obučeni mehaničari i električari specijalizovani za popravke viljuškara. Servisiranje obavljamo i na terenu. ABD vrši prevoz viljuškara sopstvenom šlep službom, kao i usluge utovara i istovara robe viljuškarima. Imamo odlično snabdeven magacin rezervnih delova. ABD komerc proizvodi i prodaje veliki broj rezervnih delova za elektro i dizel viljuškare. Servisiramo i prodajemo baterije za elektro viljuškare raznih proizvođača, kao i paletna kolica bilo kog tipa, kao i užane dizalice i lančane dizalice.

U našoj poslovnoj jedinici u Leskovcu uz servis viljuškara, vršimo i rezanje bukovog drveta. Pilana je opremljena mašinama koje mogu da izađu u susret najzahtevnijim kupcima. Drvne sortimente koriste kupci iz Hrvatske, Slovenije, Italije i Španije. Sve radimo po zahtevu kupca, kod nas se obavlja i prodaja rezane građe.

Referentna lista naših korisnika je duga, a posebno se možemo pohvaliti saradnjom sa svim velikim sistemima u našoj zemlji, koji su redovno i vandredno održavanje i servis viljuškara poverili našoj kući. Među najznačajnije partnere ubrajamo one sa kojima imamo sklopljene ugovore o poslovno-tehničkoj saradnji na godišnjem nivou kao što su: Imlek A.D., Beogradske Elektrane, Axxon trading, MBA Miljković, Galenika, Aleva A.D., Milšped D.O.O., IMT, Industrija Motora Rakovica, Pertini Toys, PKB veleprodaja Produkt, Nacionalna Logistika, Prokupac, City Express, Feriti, Vega, Ostrog, Keramika Leskovac, Drvopromet Kula, Ecosignal, Glečer, itd…

Izlazimo na intervenciju u roku od 24 časa od momenta registrovanja servisnog zahteva korisnika.

Garancija za izvršene radove, određuje se u zavisnosti od vrste remonta. Način i rok plaćanja vrše se prema dogovoru!

301. nova 3, Beograd

    • 9 godina ranije

    Sve pohvale za Vas!

    Pantelić