fbpx
transport namestaja

Judo trans

Selidbe, transport robe, zbirni transport – Judo trans

Kompanija Judo Trans se već dve decenije bavi poslovima transporta robe, kao i selidbi. Obavaljamo usluge transporta i selibdi kako u Srbiji, tako i u inostranstvu.

Selidbe

Judo Trans takođe pruža usluge međunarodnih selidbi, obavljamo diplomatske selidbe, selidbe za fizička lica i transport automobila.

Sva vozila imaju profesionalnu opremu za bezbedan transport skupocenog nameštaja, umetničkih slika, automobila i ostalog materijala koji klijent želi da preveze. Judo Trans je lider u obavljanju selidbi u zemlji i inostranstvu. Sa sopstvenim voznim parkom i ekipom iskusnih ljudi u mogućnosti smo da obavimo svaku selidbu iz Srbije za inostranstvo. Judo Trans vrši selidbe iz Nemačke  za Srbiju svakog radnog dana, selidbe iz Austrije za Srbiju obavljamo svakog petka, selidbe iz Belgije i Holandije  za Srbiju obavljamo sredom i petkom, selidbe iz Engleske  i Škotske za Srbiju vršimo ponedeljkom, četvrtkom i petkom, selidbe iz Francuske za Srbiju vršimo sredom i petkom, selidbe iz Danske, Norveške i Švedske za Srbiju obavljamo svakog četvrtka.

Transport robe

Naše aktivnosti obuhvataju transport robe

  • u drumskom saobraćaju,
  • avio transportu,
  • međunarodnom transportu,
  • kombinovani kontejnerski transport,
  • kombinovani drumski transport robe,
  • zbirni transport robe
  • kombi transport robe,
  • skladištenju i daljoj distribuciji robe.

Svakom klijentu se posvećujemo maksimalno u skladu sa njegovim potrebama davajući najbolja rešenja uz najoptimalnije troškove.

Naša vozila prisutna su u svim državama zapadne Evrope. Kroz široki spektar transportnih usluga uspeli smo da pokrijemo i najudaljenije tačke u Evropi. Transport robe obavljamo za Nemačku, Belgiju, Holandiju, Austriju, Englesku, Irsku, Švajcarsku, Švedsku, Dansku, Norvešku, Češku, Slovačku, Sloveniju, Francusku, Španiju, Rusiju, Hrvatsku, Albaniju, Poljsku i Italiju.

Specijalizovani smo za prevoz viseće konfekcije, prevoz tekstila, prevoz modne konfekcije ka i iz Evrope, prevoz robe pod temperaturnim režimom od -20 do + 30 oC. Usmereni smo na prevoz lekova, pečuraka i ostale robe koja zahteva transport pod temperaturnim režimom. Vršimo transport odeće i odevnih predmeta. Sva naša vozila se prate satelitskim sistemom, tako da ćete u svakom trenutku znati tačnu lokaciju vaše robe. Sve naše klijente redovno informišemo o stanju i trenutnom položaju njihove robe.

Posedujemo vozni park od 40 kamiona (kamioni tipa furgon od 35 i 45 cbm). U mogućnosti smo zadovoljiti sve potrebe naših klijenata.

Pružamo usluge kombi vozilima ka svim relacijama iz Srbije i obratno. Nudimo ekspres transport  robe za Nemačku, Belgiju, Holandiju, Francusku i Englesku. Pored kombi transporta, nudimo i šleperski transport robe iz Srbije ka svim destinacijama u Evropi. Takodje smo usko specijalizovali i zbirni transport robe iz Nemačke, Belgije, Holandije, Francuske, Engleske i Švajcarske za Srbiju.

Bulevar oslobođenja 17, Čačak