fbpx
sabra_travel_-_golden_beach

Sabra travel

Turistička agencija  Sabra travel je jedna od najpoznatijih agencija na srpskom tržištu. Nudimo  raznovrsna i kvalitetna turistička putovanja, po odličnim cenama i retko povoljnim uslovima plaćanja. Prepoznatljivim nas čine letnji aranžmani za Grčku. Aranžmani za Tursku, Italiju, Egipat, Tunis, Crnu Goru, Bugarsku, Španiju… Letnji aranžmani su u prodaji i nadamo se da ćete pronaći u preko 100 programa, baš ono što vam odgovara.

Turistička agencija, letovanje, zimovanje – Sabra travel. 

Turistička agencija  Sabra čini zanimljiva i zabavna turistička putovanja brodovima i krstarenje Mediteranom, Severnom Evropom, Južnom i Severnom Amerikom, Dalekim istokom.

Putovanja sa nama:

Putovanja evropskim gradovima su nešto što postaje sve interesantnije i pristupačnije našim putnicima.
Naša ponuda i u tom segmentu veoma velika i povoljna. Prodajemo avio karte za sve gradove evrope i sveta.

Provedite zimovanje sa nama na Kopaoniku ili Zlatiboru, Staroj Planini ili Tari…, kao i u mnogim evropskim skijalištima.
Za  putovanja tu su evropski gradovi Rim, London, Pariz, kao i Istambul, Budimpešta, Sofija, Solun ali i Bled, kružne ture Dvorvi Bavarske, Toskana…

Letovanje

Letovanje, zimovanje, skijanje, krstarenja.

Prodaja i rezervacija avio karata, individualni aranžmani, daleka putovanja, first i last minute ponuda… SABRA, 100% ODMOR, naš je moto.

Dobrodošli u jednu od naše poslovnice u Beogradu i Novom Sadu, ali i našu prodajnu mrežu širom Srbije.

Dobitnik nagrade Turictički Cvet, priznanja za najbolju receptivnu agenciju u 2017, godini u Srbiji je Turistička agencija  Sabra.

Nagrade

Za najbolju receptivnu agenciju u 2016. godini proglašena je Sabra.

Tada joj je dodeljeno platinasto priznanje u kategoriji servisiranja stranih turista.

SABRA poseduje A bonitetna izvrsnost još od  2014. i 2015. godinu. To govori o  kvalitetu usluga i sigurnosti voputovanja  putnika i pouzdanost kompanije SABRA kao partnera u poslovanju sa drugim kompanijama.

Dobitnik ZLATNE AMFORE za doprinos razvoju turizma u 2005. i 2006 godine je Turistička agencija Sabra.
Još je  i šampion turizma za 2005., 2013. i 2016. godinu.

TURISTIČKA ORGANIZACIJA BEOGRADA je 2013. godine dodelila zahvalnicu jer je Turistička agencija  Sabra dala  značajan doprinos razvoju beogradskog turizma.

Ilije Garašanina 20, Beograd