fbpx
titania

RP company

Kada su u pitanju kozmetički materijali i oprema, RP Company je generalni zastupnik i distributer nemačkih proizvođača:

  • Titania (pedikir, manikir, nega noktiju);
  • Akzent Direct (nokti, depilacija, make up, trajna šminka);
  • Raphael Rosalee.

Kozmetički materijali i oprema – RP company.

Zahvaljujući sopstvenoj distribuciji, proizvode pomenutih brendova ( Titania, Akzent Direct i Raphael Rosalee), možete pronaći u većini trgovina, u hipermarketima, marketima, drogerijama, apotekama i kozmetičkim salonima na teritoriji Srbije.

Titania fabrika je počela sa poslovanjem još pre 60 godina. Kompaniju je osnovao gospodin Friedel Kotte kao mali porodični posao koji trenutno vodi njegov sin kao generalni menadžer. Kompanija je priznata na nacionalnom i internacionalnom nivou u sferi kozmetike. Svake godine su izlagači na najpoznatijim kozmetičkim sajmovima u zemlji i svetu, a svoj brend distribuiraju u čak 107 zemalja širom sveta.

Proizvodni program Titania sadrži visoko kvalitetne artikle za negu tela od glave do pete, kako za profesionalnu tako i za svakodnevnu upotrebu. Visoki kvalitet određuje činjenica da se metalna galanterija proizvodi uglavnom od solingen čelika, za koji važi da je jedan od najkvalitetnijih na svetu. Pored metalne galanterije, Titania se takođe ponosi proizvodima za negu stopala, a proizvodni program obuhvata još i turpije za nokte, četke i češljeve za kosu…

Akzent direct je renomirana Nemačka kompanija, visoko pozicionirana i priznata na nacionalnom i internacionalnom nivou u polju kozmetike.

Širenjem, RP COMPANY postaje distributer Nemačke kompanije Raphael Rosalee koja u svom proizvodnom asortimanu ima širok spektar artikala. Poklon setovi adekvatni za svaku priliku u ekskluzivnom pakovanju. Sadrže losione za telo, gelove za tuširanje, mirišljave sapune, soli za kupanje; opijajućih mirisa i aroma. Parfemi za muškarce i žene proizvedeni u Francuskoj, sadrže 10% parfimisanog ulja.

Brižljivim istraživanjem i ispitivanjem stanja ponude i tražnje, kao i detaljnim planiranjem razvoja preduzeća i nastupa pred kupcima, našu ponudu kontinuirano preporučujemo različitim brendovima i proizvodima.

Visok nivo kvalifikovanosti naših saradnika omogućiće Vam pravilna ulaganja i sigurnost u poslovanje.

Pere Popadića 49, Novi Sad